2777
2789
عنوان

حرف نزدن

79 بازدید | 3 پست

سلام روزتون بخیر دوستای عزیز بنده یه مشکلی دارم نمیتونم  حرف دلم بزنم به همسرم اصلا صمم وبک میشم نظر مونمیتونم بدم حالا خیلی زبون دارم اما علتش رونمیدونم چیه چجوری از شر این ایرادم راحت بشم تازه ازدواج کردیم جای حرف زدن توخودم فقط فکر میکنم خواسته هام وخیلی چیزا وبلدنیستم بگم البته نوع کلماتم بلدنیستم خوب ادا کنم منظورمم درست نمیرسون وایراد بعدی شوهرم خودخواهم هستا حس میکنم حرف بزنم ونزم کار خودشو میکنه امابارهامیگه مشکل ماحرف نزدنه توه همش میزاری تودلت بمونه بهم بگو وباهم حلش کنیم حالا روشی برام‌سراغ دارین بتونم حرف بزنم ممنونم ازتون روزه نمازتونم قبول  

سلام

خب کسی نمیتونه برات کاری بکنه خودت باید خودتو مجبور کنی به حرف زدن

اگر حرف نزنی جفتتون ب این شرایط عادت میکنین و خیلی بد میشه

مامان و بابای منم حرف نمیزنن.من فکر میکردم عادیه اما الان که بزرگ شدم میفهمم که خونه خیلی سرد و خشک و بی روحه و همه فکر میکنن ما خونواده خیلی سرد و خشک و مغروری هستیم.درصورتی که اصلا اینطور نیست

تصور کن کسی میاد مهمونی همه ساکتیم و خب مهمون بیچاره معذب میشه دیگه

یا اکثرا فکر میکنن ما آدم مغروری هستیم که حرف نمیزنیم

من فکر میکنم بنیانگذار این اشتباه مامانم بوده که از اول حرف نمیزده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دقت کردم روزایی که پرحرفی کنم و با نامزدم حرف بزنم اونم حرف میزنه اما اگر سه ساعتم پیشش باشم و حر ...

میدونید حرف میزنم اماخواسته ای دارم یاچیزی محکم پاش وای نمیستم