2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری و لکه بینی

5496 بازدید | 44 پست

سلام وقتتون بخیر 

کسی بوده با وجود لکه بینی در هفته 5 بچه اش بمونه؟ 

شیاف و آسپرینم استفاده میکنم

ممکنه بخاطر استفاده آسپرین باشه؟ 

کمردرد شدیدم دارم و درد لگنی و علائم بارداریمم هست هنوز مثل سینه درد و حالت تهوع

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون آسپرین خودش خون رو رقیق میکنه و باعث سقط میشه

آره عزیزم دکتر داده بهش پیام دادم گفت اگه بازم لک دیدی قطعش کن دیروز و پریروز خوردم اما امروز نه 

بله خود منم هفته ۵ و ۶ لک بینی داشتم و با شیاف و آمپول موند 

خداروشکر عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیاد

میشه بپرسم لکه هات چه رنگی بود؟ 

خداروشکر عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیاد میشه بپرسم لکه هات چه رنگی بود؟ 

برای من روی پد هیچی نمیومد ،فقط موقع پاک کردن رو دستمال میومد....قهوه ای نبودن اما روشن هم نبودن 

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

من ۵ هفته و یه روز بودم لک دیدم روستا بودم دسترسی به دکتر نداشتم هیچی استفاده‌نکردم فقط دو هفته‌تمام استراحت کردم.فقط همون یه بار بود دیگه.برای من قهوه ای کمرنگ بود

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
برای من روی پد هیچی نمیومد ،فقط موقع پاک کردن رو دستمال میومد....قهوه ای نبودن اما روشن هم نبودن&nbs ...

منم دسشویی میرم با دستمال که میکشم میبینم

درد هم داشتی یانه؟ 

ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه خیلی نگرانم

من ۵ هفته و یه روز بودم لک دیدم روستا بودم دسترسی به دکتر نداشتم هیچی استفاده‌نکردم فقط دو هفته‌تمام ...

خداروشکر انشالله به سلامتی دنیا بیاد و بغلت بگیری

خداروشکر انشالله به سلامتی دنیا بیاد و بغلت بگیری

ممنونم عزیزم فقط وفقط استراحت کن.

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
منم دسشویی میرم با دستمال که میکشم میبینم درد هم داشتی یانه؟  ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه خیل ...

از من به شما نصیحت.تا جایی که می تونی تو دوران بارداریت استراحت کن.وقتایی که کار نداری نشین،دراز بکش.یه چیز هم بزار زیر پات تا بالاتر از سرت باشه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
عزیزم روزی چند بار شیاف استفاده میکنی؟روزی ۲ بار مقعدی بهتر از واژینال هست. شیافم حتما خارجی بگیر

دکتر که شبی یکی نوشته اما خودم دوتا استفاده میکنم

شیاف واژیناله روی کارتنشم نوشته فقط برای استعمال واژینال