من مجردم و شاغل،یک ساله با آقایی آشنا شدم که دو تا ازدواج ناموفق داشته ، قرارمون واسه تیر ماه بود که بیان خواستگاری، پریشب سر یه حرفی گفت با خواهرم قهرم، پرسیدم چرا؟گفت چون میگه دختر همسایه رو بگیر، و با هم دعوامون شده و قهرم، من خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم باشه من میرم و از این حرفا، استیکر طنز فرستاد و گفت دیوانه ای، بعد دیروز هم داشتیم به شوخی حرف میزدیم، گفت من خواستگار دارم، گفتم دو روزه خواستگارات زیادن، گفت نه همونه که همسایه خواهرمه، هی وسطش هم استیکر مسخره میداد، بعد گفت یه سوال قهر نکن و جواب بده، اگه با کسی دیگه ازدواج کنم چیکارم میکنی، منم گفتم خب حلالت نمیکنم و.... یه عکس نوشته هم دادم اگر زنی مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بدتر از ای نیست ک بگذارید نگهش داردچون مردان واقعی دزدیده نمی شوند، بعد تایید کرد و گفت آره چه جمله ی درستی، من نیم ساعت بعد بدون اینکه بهش بگم بلاکش کردم و خطمو خاموش، نمیدونم هدفش چیه ؟ نمیدونم چرا این حرفا رو زد؟فقط میخوام بدونم منظورش چی بوده چون خودشیفته هم هست، دیگه هم خطمو روشن نمیکنم،
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...