2777
2789
من تا حالا بی دلیل استامینوفن ندادم اما واسه واکسن شش ماهگیش تب نکرد اما برای اطمینان ساعت ۱۲ بهش اس ...

اون موقع درد داشته منم وقتی واکسن میزنم با اینکه دارو میدم تمام شب بیدار ه 

اما یه به دکتر گفتم بی قرار شبا بهم استا مینوفن بده الانم که دندون داره هرشب استامینوفن میخوره چه میشه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه؟

من هی پیش خودم میگم چقدر قد پسرم کوتاست درمقایسه با پسر شما 

الان رفتم کارتشو نگاه کردم دیدم پسرمنم ۷۳ بوده قدش😂

۱۰ سانت کمتر گفتم قدشو😐چنین حافظه ای دارم من😐😂

اره خوبه دیگه بالای نموداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کسی تا حالا دیفن هیدرامین واسه خواب نی نی داده بهش؟؟؟

خواهرم ب فندوقش ( ۸ ماهشه)میده بعضی موقع ها ،ولی خیلی کم،بنظرم ندی بهتره،من اصلا اعتماد ندارم برا بچه کوچیک میترسم 

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
اون موقع درد داشته منم وقتی واکسن میزنم با اینکه دارو میدم تمام شب بیدار ه  اما یه به دکتر گفت ...

اره شاید هم درد داشته طفلک

من عداب وجدان میگیرم اگر دارو بدم ترجیح میدم همینجوری بیدار باشه🤕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یکی دو بار بده خودشون نگهش دارن.با صدای بلند تو جمع با خنده بگو هر کی بیدارش کنه خودش باید نگهش داره ...

عزیزم من تا چیزی بخوام بگم همسرم میگه چیزی نگو اونا ذوق بچه ی مارو دارن و ......بخاطر همون چیزی نمیگم 

اما خب از یه جایی به بعد خودم دیونه شده بودم

یه مدت با یه کارایی از جمله اینکه انقدر نمیرفتم تا نیان

برقای خونه رو کلا خاموش میکردم فکر کنن خوابیدیم تا هر وقت به سرشون زد نیان 

اما......درست بشو نیستن

مثل کسی که خودشو زده به خواب هر کار میکنم بیدار نمیشن

این شکلی عمل میکنن 

🤒🤒🤒🤒🤒

بلاخره نمیدونم چرا تو بعضی خانواده ها انگار صاحب بچه ی پسرشون هستن و مادر بچه حقی نداره و

.....

دوستان به وقت این لحظات عزیز برای هم بیایید دعای خیر کنیم 

الهی خدا اول به هممون تن سالم و دل خوش بده 

بعد هم ارامش و اسایش

الهی هر چی از خدا میخواهید بهتون ببخشه

🤗🤗🤗🤗🤗🤗

آخه دوستان بدون اطلاعات دارن میگن زیر یک سال نوازده....زورش میاد آدم...اطلاعات ندارن نظر ندن...

شما یه نفس عمیق بکش عزیزم دعوا که نداریم

چندتا مادر داریم باهم صحبت میکنیم

تو کلینیک سایت که مطالبش رو دکترها میزارن نوشته بود نوزادان زیر یکسال یا روی بعضی داروها منم واسه همون گفتم

خوب نیست واسه یه کلمه انقدر ادم ناراحت بشه

دختر من سه سالشه از اول همینجوری بود هنوزم همینجوره ی بار بردمش دکتر یه شربت داد ولی دیگه مدل بچه ای ...

نزار اینجور بمونه...تو رشد قدیش اثر میزاره...بلوغ زودرس میاره....قدش کوتاه میمونه و کم اشتها میشه...من اونموقع نمیدونستم....شما بدون و جلوشو بگیر...

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹