2777
2789
فکر نکنم ربطی داشته باشه

نمیدونم..خواهر شوهرم باردار بود بعضی شبا خوابش نمیبرد میگفت جام جور نمیشه بخوابم مثلا ب پهلو میخوابید اذیت میشد اون پهلو میشد اذیت میشد

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این کارو هم ‌کردم فایده نداشت  هروقت بخواد میخوابه 😑 خونه روتاریکککک میکردم  لالایی ...

دختر منم همین طور هست اما خب وقتی برقا خاموش میشه اونم شیطونی میکنه اما بعدش خودشم کم کم خسته میشه

من از بیخوابی و و اینکه به خودم نمیرسیدم زونا کرفتم دکتر گفت همون ویروس ابله مرغون اما بیشتر وقتی ایمنی بدن کم میشه اتفاق میافته 

از روز مادر درگیرشم هنوز خوب نشدم 

اما چاره چیه بچه داری واقعا سخته خدا تواناییشو بهمون بده

دگ چقدر بدو دنبالش 😅ببرمش تو حیاط 😥 من واقعا خیلی تلاش کردم ولی دگ بیخیال شدم 

به نظر من ربطی به خستگی روز نداره چون بیشتر بچم بی خواب و عصبی میشه وقتی خیلی خسته است

دختر منم همین طور هست اما خب وقتی برقا خاموش میشه اونم شیطونی میکنه اما بعدش خودشم کم کم خسته میشه ...

من اوایل واقعا عصبی میشم 

خصوصا تا شش ماهش ک خوابش کممممم بیداری هم نققققق 

اصا شبا دگ حس میکردم با چکش زدن تو سرم 😅

خیلی هم تلاش کردم ولی نشد دگ 

همچنان خوابش خرابه 

اما من دگ حرص نمیخورم 😁یواش یواش خودمو باهاش هماهنگ کردم 

اما نگران رشدش هستم 😶

پسرمنم ۸ ماهشه ساعت ۳ خوابید ولی هرشب اینجوری نیست وقتایی که سرو صدا باشه وجراغا روشن باشه اینم بیداره

محیط رو تاریک کن تلویزیون رو خاموش کن

از ساعت ۷ شب به بعد هم نزار بخوابه ساعت ۱۲ بیهوش میشه

پسرمن امشب ۷ بیدارشد تا ۱۲ 

۱۲ خوابید ولی چون مهمون خونمون بود ساعت ۱ بیدار شد دوباره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من اوایل واقعا عصبی میشم  خصوصا تا شش ماهش ک خوابش کممممم بیداری هم نققققق  اصا شبا دگ ح ...

نگران نباش اما حتما از پزشکش سوال کن بلاخره تجربه ی پزشک ها از من نوعی بیشتره 

انشالله تن بچتون سالم باشه و سایه ی شما و همسرتون مستدام 🤗🤗🤗🤗

نگران نباش اما حتما از پزشکش سوال کن بلاخره تجربه ی پزشک ها از من نوعی بیشتره  انشالله تن بچتو ...

ممنون عزیزم 

چقدمهربونی شما 😍

دختر من اوایل الرژی داشت و دلدرد و...ک بدخواب بود 

همینطوری انگار عادت کرده 🤤

نه ماهه نوزاد نیستااا😊 دختر منم اینجور بود...متاسفانه رشد قدی این بچه ها در آینده مختل میشه...چ ...

زیر یکسال نوزاده 

پسرمن ده شب بخوابه ۱۲ بیدار میشه تا ساعت ۳ 

اصلا نمیتونه از ۱۰ شب تا صبح بخوابه

تواین هشت ماه تاحالا اتفاق نیفتاده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏