2777
2789
عنوان

قهریم

337 بازدید | 24 پست

سلام الان ۵ روزه با نامزدم قهریم همیشه من میرم آشتی ولی اینبار تقصیر اونه و گردنم نمیگیره آشتیم نمیاد چیکار کنم😭😭😭دیگه نمیتونم دوریشو تحمل کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تحمل کن باید یاد بگیره ک ارزش داریو اگ ناراحتت کنه باید از دلت در بیاره خنگ‌نشیا عادتش ندیا

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗

مردا غرور دارن اشکال نداره پیام بده

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

خخخخخ .خيلي قوي باش تازماني كه به اشتباهش پي ببره وگرنه توزندگي نميتوني قانعش كني كه اونم توخيلي چيزامقصره ..ميدونم دوريش خيلي سخته ولي بخاطراينده ي خودت بايدخيلي چيزاروتحمل كني وانجام بدي

arsalanفندق مامان💋
اخه همیشه من رفتم آشتی دیگه نمیخام رو بدم بهش یه بارم اون بیاد منم برا خودم غرور دارم

پس تحمل کن عزیز دلمممممممم😘

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
اخه همیشه من رفتم آشتی دیگه نمیخام رو بدم بهش یه بارم اون بیاد منم برا خودم غرور دارم

با ودود بخون ۱۰۰۱.  به ساعت نکشیده آشتی میکنین