2777
2789
شوهره من پاک نمیکنه چتای پنج سال پیششم تو گوشیشه امروز رفتم تو گوشیش با یه دختره چت کرده بود انگار ت ...

چه ریلکسی با دختر چت کرده و تو فقط پاک کردی من بودم خودش رو از صحنه روزگار پاک میکزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب کسی که ادعای عاشقی میکرد بهم خیانت کرد.مرگو جلوی چشام دیدم.....یه دختره ج ن ده بهش پیام داده بو ...

شاید واقعا مقصر نبوده. من پیش اومده تو تل یه دفه اومدن تو پی ویم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چه ریلکسی با دختر چت کرده و تو فقط پاک کردی من بودم خودش رو از صحنه روزگار پاک میکزدم

واسه سالهای گذشته بوده من اصلا وجود نداشتم اون موقع منم سرم با یکی دیگه گرم بوده چرا الکی دعوا درست کنم

گذشته هرادمی به خودش مربوطه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
اونا فقط پاک کنشون خیلی فعاله شوهر منم پاک میکنه 😂😂😂چتای منم پاک میکنه 

شوهرمنم پاک می کنه به هر چیزی فکر کردم تاحالا غیر اینکه بخواد خیانت کنه همیشه پیامارو پاک می کنه ☺☺

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یه عادته..چ ربطی داره...منم همینم...هیچ چتی رو چ تو اینستا چ واتسپ چ تلگرام چ اس ام اس نگه نمیدارم..در جا پاک میکنم..چ مامانم باشه چ دوستم چ هر کی..عادتمه...حتی تو شماره گیر تلفنم هر زنگی ک.می زنم یا زنگ میخوره بعد صحبت دیلیت میکنم...همیشه همین بودم و جزو.عادات رفتاری م هست هیچ ربطی ب مشکوک بودن نداره..قرار نیست همه آدما مث هم رفتار کنن.

منم همینطورم 

چون زیاد با دیگران چت نمیکنم 

دوست ندارم چتی دم دستم باشه 

سریع پاک میکنم بعضی وقتا دو طرف رو پاک میکنم😂 

ولی کلا نیتی ندارم فقط میخام تمیز باشه حتی یه سری کانالا رو که کمتر برام جذابیت داره گذاشتمشون تو بایگانی تلگرام

شوهرمنم پاک می کنه به هر چیزی فکر کردم تاحالا غیر اینکه بخواد خیانت کنه همیشه پیامارو پاک می کنه ☺☺

خوش به حالت اهل نی نی سایتی و به شوهرت شک نمیکنی😅

ببین اصلا خود منم هرچی تو گوشیم پیام بیاد درجا حذف میکنم من که نه متاهلم نه چیزی بابامم همینطوره پیشش بشینی پیام بیاد به کارش نیاد حذف میکنه یا کسی زنگ بزنه حساس نشو به نظرم 

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜