2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخههه چرااا خب مثلا به خواهرشم پیام میده باز پاک میکنه بقیه رو که نمیدونم. بهشم مزگم میگه دوسندارم گ ...

عادت کرده .منم همینجوریم دوست ندارم گوشیم پر باشه همیشه خالی میکتم

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
مشکوک نباش،من خودم اینجورم همه چتامو پاک میکنم حتی چتای،شوهرم رو.عادت کردم دیگه

منم. همه ی چتامو پاک می کنم. حتی صفحه ی اعلانات نی نی سایتم هرروز پاک می کنم. گوشیم شلوغ میشه کلافه میشم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
کی میدونه چطور واتساپ شوهرم رو گوشیم نصب کنم 

نمیشه تا اونجا که می دونم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

شوهره من پاک نمیکنه چتای پنج سال پیششم تو گوشیشه امروز رفتم تو گوشیش با یه دختره چت کرده بود انگار تازه اشنا شده بودن تو نت ولی به فرجام نرسید در حد چندتا پیام بود منم پاکش کردم😂😂😂چندتا شماره دیگه هم که بنظرم لازم نبودو پاک کردم

چتای خواهرش از سه سال پیش هست میرم‌میخونم بعضی وقتا

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

امشب کسی که ادعای عاشقی میکرد بهم خیانت کرد.مرگو جلوی چشام دیدم.....یه دختره ج ن ده بهش پیام داده بود این عکس منه اگه مورد وی آی پی میخوای کیس های دیگه دارم...و عکس چندتا دختر غیر خودش فرستاد....عشق سابقم هم گفت اشتباهی پیام داده....من باور نمیکنم...زود ازش جدا شدم و اومدم خونه....بچه ها من بلاکش کردم ولی هنوز متوجه نشده...فکر کرده من خرم...اخه مگه میشه چنین پیامی اشتباهی بیاد برای کسی؟؟؟دختره ویس فرستاده بود..... از غم دارم نابوددددد میشمم کمکم کنید 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

اونم وسواس فکری داره یعنی میتونه علتش این باشه 

شاید نود و نه درصد دلیلش همینه،وگرنه منکه مجردم هیچیم ندارم،هرروز پیاما و گالری چیزای اضافه رو پاک میکنم

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)