2777
2789
عنوان

ظرف برا بچه

490 بازدید | 21 پست

ظرف برا بچه واجبه ؟ امروز رفتیم برا پسرم هم بشقاب و قاشق گرفتیم هم قابلمه و تابه و اینا هیچ نمیدونم به در میخوره یا نه ببرم پس بدم؟ 

بعد خرید همسرم میگه پول نموند باید بهم پول قرض بدی مشکل اینجاست پولیپ که من دارم عیدیای پسرمه میترسم پس نده 🤕 الان یه سکشو خونه خریدنی فروختیم میگم باید بگیریم بذاریم سر جاش پول دستمون اومد میگه به جاش خونه خریدم براش 🤨 دعا کنید یجور پول اون سکه رو جور کنم خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر...من یه قابلمه کوچولو مسی داشتم الان ک 6 ماهشه تو همون دارم براش غذا میزارم...ظرف غذا هم برا حمل غذاش همون ظرفای خودم کوچیکترین سایزشو استفاده میکنم...سرویس چینی غذا خوری هم زنداییم براش کادو داد هنوز ک استفاده نکردم 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یعنی پس بدم چیز دیگه بگیرم؟ 

آره...چیزای واجبتری همدهست البته نمیدونم جیا گرفتی...بخوای میتونم راهنماییت کنم...ما وضع مامانم و مادر شوهرم اینا خوبه اما خودمون خواستیم سبک برداریم...چیزایی ک گرفتیم عینا تا الان استفاده روز مره ش بوده...همزمان با ما خواهرشوهرم خرید کرد کلی وسیله گرفت ک فقط داره این خونه و اون خونه میبره باخودش استفاده نکرده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عزیزم منم گرفتم تابه قابلمه و شیرجوش از همش دارم استفاده میکنم.ظرف غذاشم استفاده میکنم از فنجون نعلبکی و کاسش استفاده کردم تا الان

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

ببین کلا سلیقه ای هست من دیگ زودپز کوچیک گرفتم خیلی استفاده کردم

قابلمه مسی و روحی کوچیک هم واسه ش میپختم

یه سرویس چینی هم استفاده کردم فقط استکان و کاسه اش مونده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا