2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما توافق کردیم بچه دار نشیم

دونفری ارامش بیشتری داریم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
الان دوسش نداری؟

دوسش دارم، ولی اونقدر سخته که حد نداره، کلا از نظر فلسفی هم دلم نمیخواست یکی رو به این دنیا بیارم تا زجر بکشه درد بکشه، حالا که اوردم عاشقشم ولی میگم نباید میوردم هم اون عذاب زندگی میبینه هم من واقعا برام سخته دست تنها بچه بزرگ کردن وقتی حتی یک دقیقه ارامش و راحتی و خیال راحت ندارم

ما توافق کردیم بچه دار نشیم دونفری ارامش بیشتری داریم

خوشبحالتون که اختیاری توافق کردید

منو همسرم به خاطر بچه دار نشدن خودمونو پیر کردیم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

من تو این کشور که عمرا فکر بچه رو نمیکنم حالا بعد مهاجرت که اگه تا چندسال دیگه شد دوباره فکری درموردش میکنم اما بچه داری واقعا مسوولیتیه که کار هرکس نیست 

خیلی بزرگترا فقط جسم شون رشد کرده اما در عقل و رفتار هنوز کودکن و اینجور افراد همون والدین بی حوصله و بی مسوولیتی میشن که یا مدام با زدن بچه شونو ساکت میکنن یا کلا ولش میکنن به حال خودش 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
دوسش دارم، ولی اونقدر سخته که حد نداره، کلا از نظر فلسفی هم دلم نمیخواست یکی رو به این دنیا بیارم تا ...

فک کنم افسردگی گرفتی. انشالله بچت بزرگتر میشه سختیاش کمتر میشه . 

اون چیزی هم ک میگی از نظر فلسفی اصلا درست نیست