2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

176 بازدید | 19 پست

دلتنگشم.... پسری ک دوسال باهاش بودم ،اوایل صدبار بهم گفت کاش سه سال قبل میدیدمت و باهم ازدواج میکردیم(ته حرفاش این بود ک بجای عشق اولش منو میدید)...اخه اونم شکست عشقی خورده بود

دیشب پسره ب یکی پیام میداد و اون نمیشناختش ،اما طرف دوستِ من بود....دیدم سر حرف باز کرده و میگه:دارم برا اون دختره(عشق قبلیش )میمیرم.

گناه من چی بود ک این وسط بازیچه شدم؟؟

من یبار تو زندگیم شکست خورده بودم.

شب نوزدهم دعا کردم دلم اروم شه ولی دیشب تا خوده صبح گریه کردم...چرا اون پسر منو یادش نمیاد؟؟چجوری دلش برا من تنگ نمیشه؟؟

گناه من چی بود ک همش من باید فراموش کنم و من باید بگذرم؟؟؟اگ اون داره برا دختره میمیره منم دارم برا خودش مبمیرم ... چرا من باید ولش کنم؟چی میشد اون ول میکرد،مگه اینهمه ادم عشق اول نداشتن؟؟چکار کنم نمیتونم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم درکت میکنم میدونم چقد سخته😔انشالله درست بشه همه چی...

هیچوقت درست نمیشه ،مگه اینک من فراموشش کنم من میخامش با همه ی وجود میخامش ، ادم تو زندگیش یبار شکست میخوره من چندبار باید ضربه بخورم خدااا ،من نمیتونم😢دلم داره میترکه ۶،۷ماه نیست یذره اروم نشدم ان حالش خوبه همش تفریحه دختر بازی هم میکنه،خاک تو سر من

@دخترآآآسمانی  

@سپیدارs7  

از پاسخ ب یه استوری ،تو اینستا سر حرف باز شدم ،یکم باهاش حرف زد ، 

یعنی الان باهمین و تو فهمیدی هنوز دلش برا عشق اولش میره

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
هیچوقت درست نمیشه ،مگه اینک من فراموشش کنم من میخامش با همه ی وجود میخامش ، ادم تو زندگیش یبار شکست ...

دورت بگردم الهی تو ک یه بار شکست خوردی چرا آخه اعتماد کردی باز.خودتو تو دنیا بیشتر از هرکسی دوست داشته باش نذار خوردت کنن اصلا دنبال این نباش ک مردی بیاد و خوشبختت کنه اول سعی کن خودت مرد خودت باشی اونقدر محکم ک تکیه گاه بقیه باشی سخته ولی تو باید بتونی

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
هیچوقت درست نمیشه ،مگه اینک من فراموشش کنم من میخامش با همه ی وجود میخامش ، ادم تو زندگیش یبار شکست ...

منم خیلی ضربه خوردم توی سن بلوغم زمانی ک بیشتر از همیشه احتیاج به آرامش داشتم ،اما با مرور زمان همه چیز کم کم درست شد،،انقدر ناراحت بودم که کارم به بیمارستان کشیده بود هیچوقت فکر نمیکردم درست بشه اما شد و چن وقت دیگه قراره ازدواج بکنم باهاش،،همه اون غما تموم شد و غم توام تموم میشه عزیزم..بعد هر سختی آسونیه..امیدت به خدا باشه❤❤❤

انقد ضعیف نباش 

اگه الان ازدواج کرده بودی باهاش و اینارو بهت میگفت و دنبال دختر بازی خودش میرفت حتما پیش خودت می گفتی کاش چشمامو باز میکردم ازدواج نمی کردم باهاش. الان تنهایی داره بهت فشار میاره برای همین میخوای به هر قیمتی داشته باشیش. ببین پسری که دلش پیش یه دختر باشه مرد زندگی تو نمی شه. اگه قبلا هم شکست خوردی این یعنی باید تو انتخابت خیلی دقت کنی . بعدشم دوس شدن برای شناختن طرف مقابلت نه اینکه احساساتت رو زود رها کنی و وابسته بشی و منو می منطقی تصمیم بگیری. به خودت سخت نگیر. 

خودت تو توضیحاتت گفتی از اول گفت من عاشق یکی دیگه بودم. باید حواست خیلی جمع می کردی. باید می سنجیدی ببینی با گذشت زمان که با تو رابطه داره عشق قبلی شو فراموش می کنه آیا؟ 

نکرده دیگه. سخته اما دل بکن، به نفع خودته. گاهی زندگی بی رحمه. 

دورت بگردم الهی تو ک یه بار شکست خوردی چرا آخه اعتماد کردی باز.خودتو تو دنیا بیشتر از هرکسی دوست داش ...

نه عزیزم کاملا صحبت کرد...سر درد و دل باز شد و اونم از عشقش گفت...عزیز من ادم ضعیفیم پدرم همش یکار کرده‌محتاج خچدش یا یه مرد(همسر)باشم ... درسمو هم بخاطر شکست اولم ول کردم...الان بیکارو بیسوادم و‌نیازمند یه مرد...خیلی التماس میکنم بابامو، تو این حال یه ماشین برام بخره ،با هزار و‌یک بهونه میگه نه...فعلا ماشین میتونه کمکم کنه ..همش خونم همش گریه ، افسردگی گرفتم همش دارم فرو میرم...خیلی خیلی خلاصه گفتم.واقعا داغونم...ضعیفم و ارزه ی هیچیو ندارم.تو هر زمینه شکست خوردم

خودت تو توضیحاتت گفتی از اول گفت من عاشق یکی دیگه بودم. باید حواست خیلی جمع می کردی. باید می سنجیدی ...

اولش گفت تموم شدست ، جایی ک وابسته شدم فهمیدم اون ادم مریضه یه نفر دیگست

انقد ضعیف نباش  اگه الان ازدواج کرده بودی باهاش و اینارو بهت میگفت و دنبال دختر بازی خودش میرف ...

خیلی ضعیفم درست نمیشم ،انقدر ناخوش بودم روانپزشکم‌رفتم دیدم اروم نمیشم سرخود رفتم قرص خواب گرفتم ...دیدن خوشیه اون و این حال من ،نابودم میکنه ..همش خونه پدرمم اصلا ادمی نیست ک بشه روش حساب کرد ، نه اهل بیرون نه تفریح ،اصلا هیچی،فقط میخام ازدواج کنم...تنهاییو تو خونه موندن حالمو خوب نمیکنه