📌نکته :باید سه وعده غذای اصلی صبحانه ناهار شام و میان وعده رو مصرف کنید (میان وعده بهتره چیزای مثل میوه،چای سبز،با ساقه طلایی یا خرما)
نکته خیلی مهم❇️❇️❇️❇️حتما مولتی ویتامین مصرف کنید (من مولتی ویتامین مینرال رو پیشنهاد میکنم چون همه استفاده کردن راضی بودن خودمم استفاده میکنم )
🍃 در هفته حتما سه بار برنج مصرف کنید چون لازمه برای بدن و باعث میشه کمتر در طول رژیم ریزش مو بگیرید(اما بشتر از سه بار در هفته مصرف نکنید هر سه بار رو پشت سر هم مصرف نکنید یک روز درمیون یک وعده برنج رو که نهایتا ۸ قاشق باشه مصرف کنید موقعه ای که برنج میخورید نون نخورید )
🍃در هفته سه بار ماهی بخورید (بهتره که ماهی سالمون باشه)
🍃روزی ۸ لیوان اب مصرف کنید چون به روند لاغریتون هم کمک میکنه
🍃روزی نیم ساعت ورزش کنید .مثلا روزی نیم ساعت رقص،یا نیم ساعت پیاده روی ورزش های درخانه که توی گوگل سرچ کنید کلی بالا میاره براتون (درکل ورزش رو روزی نیم ساعت انجام بدید حالا هر ورزشی که میخواد باشه)
🍃 قبل از هروعده غذایی یک لیوان اب ولرم با چند قطره ابلیمو بخورید.
شام رو حتما قبل از ساعت ۸ شب بخورید بعد از ۸ به هیچ وجه غذا نخورید ( نوشیدنی مشکلی نیست)
میا وعده هاتون رو حتما بخورید اما سعی کنید چیزای مقوی بخورید (مثل،اجیل،شیر،خرما،میوه و،..)
سعی کنید روزی دو لیوان چای سبز بخورید خیلی خوبه
بجای قند از خرما استفاده کنید
📌نکته : به هیچ وجه کمتر از کالری مورد نیاز بدنتون مصرف نکنید مثلا اگر کالری رژیمتون ۱۵۰۰ هست نباید ۱۱۰۰کالری مصرف کنید اصلا این کارو نکنید نگید کمتر بخورم زودتر لاغر میشم زودتر لاغر شدن به بدنتون اسیب میزنه و اینکه ممکنه هفته های اول خوب وزن کم کنید اما بعدش وزنتون استپ کنه پس گام به گام جلو برید