2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم لایک کنید لطفا

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

🌱رژیم کالری شماری چجوری؟🤔

📌کالری شماری یعنی اینکه : ما هر چیزی که از صبح تا شب میخوریم رو حساب کنیم

🍃 خب چطوری کالری غذایی که مصرف میکنیم رو‌بدونیم⁉️

باید از برنامه ی کالری شمار استفاده کنیم مثل برنامه ی کرفس یا مانکن و برنامه کالری شمار های زیادی که هست اما بهترینشون همین مانکن کرفس هستن  

نکته ای که راجب برنامه کالری شمار هست اینکه کالری مورد نیاز روزانه بدن رو اشتباه میگه پس طبق کالری مصرفی اون پیش نرید اشتباهه

👈🏼 مثلا اگه تو برنامه کرفس بهتون گفته ۱500تا میتونید بخورید ولی طبق فرمول ما ۱۳۰۰ تا باید بخورید و وقتی غذاتون رو وارد میکنید نمودارش قرمز میشه یا پر میشه اهمیت ندید طبق کالری رژیم خودتون باشید یعنی همون ۱۳۰۰ که اینجا حساب کردید  

🌱 خب پس اگه طبق برنامه ها پیش نریم چطوری کالری مورد نیاز روزانه بدنمون رو بدونیم؟؟؟؟؟

باید وزنتون رو ضربدر ۲۰ کنید و جواب رو منهای صد

مثلا وزنتون ۸۰ کیلو هست ضربدر بیست میشه ۱۵۰۰و منهای ۱۰۰ میشه ۱۴۰۰پس کالری رژیم برای وزن ۷۰میشه  ۱۴۰۰یعنی هر روز اگه ۱۴۰۰کالری مصرف کنید در هفته یک کیلو کاهش دارید این مثال برای وزن ۸۰ هست شما باید طبق وزن خودتون حساب کنید

📌نکته :باید سه وعده غذای اصلی صبحانه ناهار شام و میان وعده رو مصرف کنید (میان وعده بهتره چیزای مثل میوه،چای سبز،با ساقه طلایی یا خرما)

نکته خیلی مهم❇️❇️❇️❇️حتما مولتی ویتامین مصرف کنید (من مولتی ویتامین مینرال رو ‌پیشنهاد میکنم چون همه استفاده کردن راضی بودن خودمم استفاده میکنم )

🍃 در هفته حتما سه بار برنج مصرف کنید چون لازمه برای بدن و باعث میشه کمتر در طول رژیم ریزش مو بگیرید(اما بشتر از سه بار در هفته مصرف نکنید هر سه بار رو پشت سر هم مصرف نکنید یک روز درمیون یک وعده برنج رو که نهایتا ۸ قاشق باشه مصرف کنید موقعه ای که برنج میخورید نون نخورید )

🍃در هفته سه بار ماهی بخورید (بهتره که ماهی سالمون باشه)

🍃روزی ۸ لیوان اب مصرف کنید چون به روند لاغریتون هم کمک میکنه

🍃روزی نیم ساعت ورزش کنید .مثلا روزی نیم ساعت رقص،یا نیم ساعت پیاده روی ورزش های درخانه که توی گوگل سرچ کنید کلی بالا میاره براتون (درکل ورزش رو روزی نیم ساعت انجام بدید حالا هر ورزشی که میخواد باشه)

🍃 قبل از هروعده غذایی یک لیوان اب ولرم با چند قطره ابلیمو بخورید.

شام رو حتما قبل از ساعت ۸ شب بخورید بعد از ۸ به هیچ وجه غذا نخورید ( نوشیدنی مشکلی نیست)

میا وعده هاتون رو حتما بخورید اما سعی کنید چیزای مقوی بخورید (مثل،اجیل،شیر،خرما،میوه و،..)

سعی کنید روزی دو لیوان چای سبز بخورید خیلی خوبه

بجای قند از خرما استفاده کنید

📌نکته : به هیچ وجه کمتر از کالری مورد نیاز بدنتون مصرف نکنید مثلا اگر کالری رژیمتون ۱۵۰۰ هست نباید ۱۱۰۰کالری مصرف کنید اصلا این کارو نکنید نگید کمتر بخورم زودتر لاغر میشم زودتر لاغر شدن به بدنتون اسیب میزنه و اینکه ممکنه هفته های اول خوب وزن کم کنید اما بعدش وزنتون استپ کنه پس گام به گام جلو برید

نمونه غذای🍃🍃🍃🍃

🌸صبحانه : کف دست نان لواش + یک قوطی کبریت پنیر خامه ای + یک عدد گردو + یک عدد چای + ۲حبه قند =۱۵۰ کالری

🌸 میا وعده قبل از ناهار :  ۴ عدد توت فرنگی + یک لیوان شیر موز =۲۲۰ کالری

🌸 ناهار : برنج ۶ قاشق غذاخوری + سینه بدون پوست استخون گریل شده ۱۰۰ گرم + ۵ قاشق غذاخوری سالاد شیرازی + کف دست نان لواش = ۳۵۰ کالری

🌸عصرانه :  بیسکوییت کرم دار ۲ عدد + نسکافه بدون شیر شکر + یک عدد پرتقال =۱۵۰کالری

🌸 شام : یک کاسه سوپ مرغ + کف دست نان لواش + =۲۲۰ کالری

👆🏻نمونه غذای بالا براتون گذاشتم شما طبق کالری مورد نیازتون یا چیزای که میخورید حساب کنید

📌 در هفته دوروز فست داریم

فست چی هست حالاا🤔

در واقع توضیح این رژیم کار بسیار آسانی است. برای پنج روز در هفته شما کالری مورد نیاز بدنتون رو مصرف میکنید. بعد برای دو روز باقی مانده شما کالری دریافتی خودتون رو به ۱/۴ مقدار مورد نیاز روزانه بدنتون میرسونید. یعنی ۵۰۰ کالری باید در روز فست مصرف کنید (رژیم فست رو روز های یکشنبه و چهارشنبه میگیرم روز دیگه ای نباید فست بگیرید حتما یکشنبه و  چهارشنبه فست باشید)

نمونه غذای برای روزهای فست

🌺صبحانه : یک کف دست نان + یک قاشق غذاخوری پنیر  = ۱۰۰کالری

🌺ناهار : یک عدد سیب زمینی متوسط ابپز + یک عدد تخم مرغ ابپز + کف دست نان = ۲۰۰ کالری

🌺میان وعده : یک لیوان چای سبز یا چای + دوعدد خرما = ۴۰ کالری

🌺 شام : یک لیوان ماست کم چرب + کف دست نان لواش + یک عدد خیار = ۱۶۰ کالری

جمعا این نمونه غذایی میشه ۵۰۰ مالری حالا شما هرچیزی که خودتون دوست داشتین بخورید فقط بیشتر از ۵۰۰ کالری نشه این صرفا فقط یه نمونس

📌وزن کشی📌

.

.

🍁وزن کشی روز جمعه انجام میشه🍁

نکاتی که باید برای وزن کشی حتما رعایت کنید✅

🍃 نکته : فقط فقط صبح جمعه ها خودتون رو وزن کنید به هیچ وجه روزهای دیگر هفته خودتون رو وزن نکنید

🍃 نکته : وزن کشی رو هر یک هفته یکبار انجام میدیم

🍃 نکته : حتما حتما قبل از اینکه خودتون رو وزن کنید دسشویی برید لباس زیاد تنتون نباشه صبحانه نخورده باشید ناشتا باشید حتما

🍃نکته: سه رو قبل از دوره قاعدگی در طول قاعدگی خودتون رو وزن نکنید چون  وزنتون رو کاذب نشون میده(بیشتر نشون میده)بخاطر تجمع اب در بدنه پس بخاطر اینکه انگیزتون رو از دست ندید در این دوره وزن کشی ممنوع🚫

🍃نکته : هر پنج کیلو که کم کردین ۱۰۰ کالری از کالری روزانتون کم کنید

و اینکه من یه ایده رو از دوستان گرفتم اینکه طبق اضافه وزن ها گروه بندی کنیم.

🌷طبق اضافه وزنتون گروهتون
رو انتخاب کنید 🌷

🍃 تا 5 کیلو ...گروه رز سفید💟

🍃5 تا 10 کیلو ... گروه رز ابی💙

🍃11 تا 15 کیلو ... گروه رز صورتی💗

🍃16 تا 20 کیلو ... گروه رز  زرد 💛

🍃21 تا 25 کیلو ... گروه رز نارنجی🧡

🍃25 کیلو به بالا ... گروه رز قرمز ♥️

عزیزم این هارو از تاپیک کسی گرفتی

عزیزم دقیقا منظورتون رو نفهمیدم🤔 

اما اگه منظورتون اینکه تاپیک رو از کجا اوردم باید بگم خودم نوشتم که طبق چیزای که خوندم رژیم کالری شماریه که همه بلدن 

و باید بگم چندتای ایده هم از همین دوستان توی نی نی سایت گرفتم مثلا همین که دیدم روی پروفایلشون طبق اضافه وزنشون  گروهبندی کردن گروهشون رو گذاشتن روی پروفایلشون بقیه مطالب هم توی اینرنت سرچ کنی بالامیاد دیگه.