maxlover مدیر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2821 عنوان حلیم $عکس | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 19 پست اولین بار درست کردم.آجیا سر سفره افطار دعام کنید آرزوم برآورده به خیر بشه.از ته ته دلاتون خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم..... 1399/02/24 | 19:15 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maxlover مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2821 چقدر گندم چقدر گوشت؟ من اولین بارم بود درست میکردم.من دوتا پیمانه گندم ریختم.گوشت بوقلمونم ی بسته فریزری.تقریبا اندازه ۴ نفر شد خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
mahpishoonii عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 12319 من اولین بارم بود درست میکردم.من دوتا پیمانه گندم ریختم.گوشت بوقلمونم ی بسته فریزری.تقریبا اندازه ۴ ... مرسی عزیزمپیمانه برنجی؟کل حلیم چقدرشد؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 15048 بله خوردم عالی میشه.ولی یزدیها دیدم درست میکنن.خیلی خوشمزس آره عزیزم واقعا خوشمزه هست ما دو نوع حلیم داریمزابلیکیش میگیم غلور ک بلغور پخته شده است و ی ابگوشت روش ک فقط گوشت داره و کمی آب ابگوشتی مدلش حبوبات دارهکدوم خوردی کجا ؟ درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
maxlover مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2821 آره عزیزم واقعا خوشمزه هست ما دو نوع حلیم داریم زابل یکیش میگیم غلور ک بلغور پخته شده است و ی ابگو ... اونی ک حبوبات داره با گندم و گوشت خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
maxlover مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2821 مرسی عزیزم پیمانه برنجی؟ کل حلیم چقدرشد؟ بله .پیمانه برنجیچجوری بگم آخه اندازه ی قابلمه متوسط تقریبا ولی چون غلیظ هست ب اندازه چهار نفر .یبار بپزی دستت میاد خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....