2777
2789
عنوان

یک عدد عشق+عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 74 پست
حالا من صداشو از ده فرسخی هم بشنوم برگام درجامیریزه  پسرم تفنگ ترقه ایشو به سمتم میگیره بزنه ج ...

من هر جی صدا بیشتر ذوق من بیشتر🤣

کاربری هشتممه...هرجا تاپیک جنجالی دیدین تگم کنید.با تشکر    نی نی یار قلابی🤪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حیفه یچیزی شکار کنید کباب کنید وااااای😋😀

عامو مگه چ دوره ای بریم شکار🤣

بیچاره حیوونا

گناهن کع

ببین اسی خدا پول به کسی میده که می دونه چجوری خرج کنه به قول شما لامبورگینی باهاش میخره که هم سوارش بشه و عشق کنه باهاش هم همیشه سرمایه اش سرجاش باش تازه هر روز هم قیمتش بره بالا یعنی سرمایه بیشتر تازه اگه خواست بفروشه سه سوته فروش بره حالا شما بگو 13 تومن بدی برا تفنگ بعدا اگه یه جایی گیر کردی می تونی بفروشیش حالا فرض کن بخرن ازت چقدر طول می کشه تا ازت بخرن تازه چقدر رو ارزش تفنگت میاد یا باید یه چیزی زیر قیمت اصلی ردش کنی بره 

شم اقتصادی داشته باش انوقت یه روزی 13 تومن برات می شه پول خرد تو جیبت

ما با بچه ها میرفتیم گراز و خرگوش میزدن گراز انقد خوشمزه بود 😋 البته قایمکی

😟😟😟

گزار خوردن داره

عامو ی رگه چینی داریا انگار🤣

گناهن بخدا.. حالا گراز اونقدرام گناه نیی🤣ولی خرگوش بیچارس

شوهرم شکار دوستداره ولی من هچوق اهل شکار نبودم😟

ببین اسی خدا پول به کسی میده که می دونه چجوری خرج کنه به قول شما لامبورگینی باهاش میخره که هم سوارش ...

نه دیگ نگرفتی خاهرم...

کسی که لامبورگینی سواره ۱۳تومن پول یه شلوارشه..

کسی لامبورگینی سواره تفریحش سفرهای خارجی دم ب دیقه میلیاردیه..تفریحش هزارتا تفریح درست حسابی میلیاردیه..

ببین من الان ذوق تفنگ دارم همین الان دوستدارم داشته باشم همین الا میبینم که من استعداد دارم تو تیراندازی میتونم وارد این ورزش بشم و موفق باشم..خب برای این ی تفنگ درست درمون نیاز دارم

حالا من بشینم فکر اقتصادی بخرج بدم که الا ن فلان چیز واحبتره اونو بخرم..از ذوقش میوفتم

من برا علاقه هام خرج میکنم تا وقتی ذوق ی چیزی رو دارم دوستدارم زودتر بدست بیارمش

پس فردا ۵۰سالم شد ذوق تیراندازی برا من جوون نمیمونه

اسباب بازی خودشه😂😂

🤣🤣🤣🤣

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

دعا کن بخرمش قوم ظالمین رو با یه تیر تموم میکنم راحت شی🤣

دعا میکنم به شرطی که کارت تموم شد یه سر هم بیای اینور کار اینارو بسازی 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار