2821
2789
عنوان

نوزاد چاق

143 بازدید | 18 پست

سلام خانوما، 

پسر خواهر شوهرم، هفت ماهشه، الان شده سیزده و نیم کیلو ،  خودشون که خیلی خوششون میاد و خدایی هم خیلی بانمکه، ولی من یک جا خوندم ممکنه تیروییدش مشکل داشته باشه، حالا من رومم نمیشه بهشون چیزی بگم . به نظرتون چی کار کنم ، به شوهرم بگم با شوخی و فان بهشون بفهمونه یا نه ؟ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم ۶ماهشه یخورده اضافه وزن داره

فکر نکنم از تیروئید باشه... البته ب نظر خودم

میگن شیرم چربیش زیاده

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بیکاریا سرت تو زندگی خودت باشه واسه خودت شر دزست نکن اونا خودشون بهتر میدونن بچشون چشه همه رو که به شما نمیگن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چ زیاد

برا مرگم دعا کنین بارها قرص خوردم بالای پنجاه تا بدنمو دست پامو و...کلن با تیغ زدم ولی چیزیم نشده ولی آبروم رفته پشت خانوادم خودم حرفه ک مشکلم چیه تیغ میزنم کلی فکر کردم با خودکشی ابرو خانوادم می‌ره گفتم خودمو بکشم فردا پشت خانوادم تا آخر حرفه ک عاشق بوده خودکشی کرده مشکل خانوادگی داشته خودکشی کرده همش حرف می‌خوام ب مرگ طبیعی بمیرم از وقتی کرونا اومده ب همه اجسام دست زدم رفتم داخل بیمارستان دست زدم ولی کرونا نگرفتم ازتون می‌خوام برام دعا کنید برا آرامشم سرطان یا کرونا یا تصادف ی جوری بمیرم ک مردم بگن مریض بود پشتم خانوادم حرف نباشه تو رو خدا برا مرگم دعا کنید

یاخدا...پسرمن ۳سال و۲ماهشه ۱۲کیلوئه😲😲😲😲

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

ن عزیزم چیزی نگو  برا واکسن و اینا میبرن مشکلی باشه اونجا خودشون ازمایشای لازم رو میگیرن ازش

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵

بیکاری یا حوصلت سر رفته 

بیخیال 

خودشون میبرن بهداشت متوجه میشن اگه وزنش زیاد باشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دختر منم ۶ماهشه یخورده اضافه وزن داره فکر نکنم از تیروئید باشه... البته ب نظر خودم میگن شیرم چربیش ...

اره بعضی از مامانا شیرشون خیلی خفن و چربه  پسر یکی از فامیلای ماهم هزارماشالا باشیر مامانش تو ۶-۷ ماهگی نزدیک ۱۲کیلوء دکتر گفته بود واسه شیرته رژیم داده بود بهش

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵

اره بعضی از مامانا شیرشون خیلی خفن و چربه  پسر یکی از فامیلای ماهم هزارماشالا باشیر مامانش تو ۶ ...

مال منم همینجوره...حالا نگاه ک میکنی انگار آبه🙄

ب نظرم زیاد خوب نیست

نرمال خوبه

چون واقعا آدم کمردرد میگیره بغل کنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

2790
2823
2791
2779
2792