2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 32 پست
گفتم به خدا  مادر شوهرم گفت خودتو لوس میکنی  چند وقته نیومدی خونه ما  چرا فلانی زنگ ...

خب حالا که اینجوریه هر چی باشه مادرشوهره شوهرت هر چی گفت بگو من برا سلامتی گفتم وگرنه منظوری نداشتم اصلا هم ادامه نده خودتو مشغول یه کاری کن هر چی هم گفت بگو من قصد بدی نداشتم نزار به خاطر اینجور حرفا زندگیت پر از بحث بشه 

همش سعی کن جواب ندی بهترین راه حله

چقدر زیاد سخت گرفتی هر کی بود بهش برمیخورد

خب هر مادری باشه میترسه  بچش چیزی بشه 

با دست کثیف بیسکوییت باز کنه دست بچه کثیفه  همونطوری بذاره دهنش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان خب درسته اینجا حق با شماس اما کاش همونجا توضیح میدادی و اونکارو نمیکردی مطمئنم اگه خودتم بودی ن ...

شوهرم همیشه درک میکرد خیلی وقتا به جا مامانشم عذر میخواهی میکرد 

خودشم میدونه مادرش خیلی اذیتم کرده ولی نمیدونم چرا این دفعه اینطوری برخورد کرد باهام 

من اصلا خونه نمیموندم باشگاه کلاس زبان کلاس دف 

کل هفته صبحا بیرون بودم این چند وقته به خاطر بچم اصلا جایی نرفتم  حالا اینم  جوابمه 

خب حالا که اینجوریه هر چی باشه مادرشوهره شوهرت هر چی گفت بگو من برا سلامتی گفتم وگرنه منظوری نداشتم ...

من دیروزم در برابر حرفایی که مادرش زد چیزی نگفتم 

هر چی دلش میخواد هر دقیقه بهم میگه 

خونه مامان خودت رفتی  پیش ما فقط نمیای 

خودتو لوس کردی  مگه مردم ادم نیستن 

به پوزخند  چند بار گفت خوب شدا این کروناام چند وقت نشستی خونه حداقل 

من دیروزم در برابر حرفایی که مادرش زد چیزی نگفتم  هر چی دلش میخواد هر دقیقه بهم میگه  خو ...

خب اینارو میگه که حرصت در بیاد 

من خودم خیلی جواب دادم ولی الان فهمیدم واقعا راست گفتن جواب ابلهان خاموشیه اخه هر چی جواب دادم اون یه جی دیگه گفت تا اخرش به این میرسید دختره عفریته و نقشه کش و دو بهم زن

دیگه دیدم از پسشون بر نمیام سکوت کردم و کار خودمو میکنم

خب اینارو میگه که حرصت در بیاد  من خودم خیلی جواب دادم ولی الان فهمیدم واقعا راست گفتن جواب اب ...

اخه چجوری جواب ندم یا هیچ کاری نکنم 

کلافم کرده  میرم خونشون دختر دخترش مثلا ذرت مکزیکی درست میکنه میارن میچپونن دهن بچه من چیپس پفک نوشابه  ....هر چی میگم ندین گوش نمیدن هر چقدر نوه های دیگش بخورن همونقدر میذاره دهن بچه من  اخه به بچه ۲ساله چرا اینارو میده یعتی نمیفهمه چجوری ساکت باشم  

دیدین گزارش زدن الکی تاپیک بستم چرا اینجورین بعضی ها حسودن نمیدونم🙁نشد جوابتونو بدم چه خوب که اینقدر راضی از انتخابت معلومه همسر خوبی داری خداروشکر سنتی ازدواج کردین یا دوست بودین 

👈کاربر اقا هستم 
دیدین گزارش زدن الکی تاپیک بستم چرا اینجورین بعضی ها حسودن نمیدونم🙁نشد جوابتونو بدم چه خوب که اینقد ...

بد نبود که چرا گزارش زدن 

دوست نبودیم مثل دوستیای الان ولی سنتی ام نبود یه جورایی 

دو سه ماه خودمون رفت و امد داشتیم بیرون میرفتیم صحبت میکردیم بعدش اومدن خواستگاری ولی چون سنم کم بود خانوادم مخالف بودن فامیل میگفتن زود نیس؟خانواده شوهرمم راضی نبودن 

بد نبود که چرا گزارش زدن  دوست نبودیم مثل دوستیای الان ولی سنتی ام نبود یه جورایی  دو سه ...

شما فهمیدین بگید طرف میگه چرا لحظه های خصوصی تونو میگید واسه یه آدم مریض یعنی من فقط سکوت کردم چی بگم ....

👈کاربر اقا هستم 
بد نبود که چرا گزارش زدن  دوست نبودیم مثل دوستیای الان ولی سنتی ام نبود یه جورایی  دو سه ...

آفرین اینجوری خوبه دوست باشید واسه شناخت آن شاالله خوشبخت بشین🌹

👈کاربر اقا هستم 
یه خواهشی سر فرصت پیام بدم راهنمایی بخوام درمورد ازدواج زندگی راهنمایی میکنین درخواست بدم الان بعدا ...

اره عزیزم در خدمتم هر موقع خواستین پیام بدین