2777
2789
عنوان

بچه دوم یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیززم..رو چه حسابی میگی😍😍

ببین الان شرایط خیلی بده...این همه بیماری .مریضی گرونی . تحریم و.....

الان با خیالت راحت میتونی بری یه دکتر؟ یا یه چکاپ ساده؟؟! همش باید استرس مریضی رو داشته باشیم...ببین الان کلی دارو تحریمه کلی ویتامین تحریم... نیست.بچه هم واقعا مخارجش بالاست..اگه شرایط من این بود ۱۰۰ در صد تحصیل رو انتخاب میکردم

فقطم به اخرتتم فک کنی  فایده نداره که..هم دنیا هم اخرت

بله ،کسی که در کار دنیاش تنبل باشه،برای آخرتش تنبل تره

اما مشکل اینجاست که ما بیشتر فعالیتمون رو متمرکز دنیا میکنیم و آخرتمون خیلی جانبی میشه.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
فقطم به اخرتتم فک کنی  فایده نداره که..هم دنیا هم اخرت

عزیز،تنافضی هم نداره اتفاقا اگر امور اُخروی رو هدف قرار بدیم،دنیای بهتری هم خواهیم داشت.

این روایت رو با این مضمون نشنیدید که:هر کس دنبال آخرت خود باشه،دنیا ذلیلانه به دنبالش خداهد آمد.

که البته خیلی از امور دنیایی ،اگر با نیت درست باشند ،مطمئنا سازنده هستند.

یا علی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
بله ،کسی که در کار دنیاش تنبل باشه،برای آخرتش تنبل تره اما مشکل اینجاست که ما بیشتر فعالیتمون رو مت ...

فک میکنم دلیلش این باشه که ادم نقد و ول نمیکنه که بچسبه به نسیه...😂هرچند خودم ادم معتقدیم منتها این دوره زمونه اینطوری برداشت میشه..بنظرم باید تعادل داسته باشیم..نه از این ور بوم بیفتیم نه از اونور😉

ببین الان شرایط خیلی بده...این همه بیماری .مریضی گرونی . تحریم و..... الان با خیالت راحت میتونی بری ...

درسته ولی باز میگم سن که بالا بره دیگه بچه داری حوصله میخاد...بعدشم از تنها بودن بچه اول خیلی دلم میگیره..همش میگه مامان من کسیو ندازم باهاش بازی کنم...دلم غش میره براش😂