دوباره سلام🤗
من این دوتا تکنیک رو از استاد های مجربی یاد گرفتم و چون خودم هر روز دارم نتیجه میبینم گفتم شما هم بی نصیب نمونین🤗
اولی تکنیک۵×۵۵😍🎈
مثال:
من آرزوم اینه که گوشیه آیفونxداشته باشم😍
تو دفتر به مدت پنج روز و روزی ۵۵بار مینویسم
من خدا را شاکرم و خوشحالم که آیفونxدارم
✓فعلتون باید حال باشه انگار الان برای شما این اتفاق افتاده
✓بین نوشتنتون نباید فاصله بدین یکباره بشینین بنویسن بعد بلند شین به کاراتون برسین
✓خودکارتون آبی باشه ترجیحا
✓به هیچ عنوان بد به دلتون راه ندین و امید وار باشین
∆اگه بعد از پنج روز به خاستتون نرسیدین نا امید نشین خاسته شما در دست اقدامه و مطمئنن به زودی براورده میشه🤗
میتونی بعد چند روز دوباره شروع کنین انقدر ادامه بدین تا به خاستتون برسین😍🤗
دومی تکنیک تبسم😍🎈
✓اول باید اینو بدونین که ما در قبال تمام گناهانمون مسئولیم
خب...
این تکنیک به این روش هست که
^ت←تاسف←خدایا من متاسفم و مسئولم در قبال تمام گناهایی که کردم
^ب←بخشش←خدایا منو ببخش به خاطر تمام گناهایی که کردم
^س←سپاس گزاری←خدایا مرسی که گناهامو بخشیدی(اینجا میتونین خاستتونو هم بخایین؛خدایا مرسی که گناهامو بخشیدی و کاری کردی که امتحانمو خوب بدم)
^م←محبت←خدایا خییلی دوست دارم♥️
این روش برای زود براورده شدن خاسته ها خیلی کمک میکنه...
∆من از این روش خیلی نتیجه دیدم تغریبا میتونم بگم هر روز😍🤗
این جمله هایی که بالا گفتم جمله های تکیدی هستن اینا رو تو دلتون بگین🤗
«یه روش برای اینکه بفهمیم تبسم اثر کرده یا نه:اگه بعد از گفتن جملات تاکیدی یه حس سبکی خاصی تو خوتون احساس کردین یا یه خوشحالی و امید واری سراغتون اومد بدونین که اثر کرده😍 من خودم همیشه این حس بهم دست میده😍🤗»
نکته#
تو تکنیک تبسم همیشه اونجوری که ما خاستیم نمیشه اونجوری که صلاحمونه میشه یه مثال میزنم جا بیوفته براتون
من واسه امتحانای ترم اصلا خوب نتونسته بودم بخونم هر روز قبل امتحان این تکنیک رو انجام میدادم ولی وقتی کارنامم اومد نمره خییلی چشم گیر نبود منم استرس گرفته بودم که حالا مامان بابام چیکار میکنن با این نمره من خلاصه مطمئن بودم دهنم سرویسه وای وقتی نمرمو بهشون گفتم در کمال تعجب هر دوتاشون خیلی خوشحال شدن و گفتن عالیه😳😂😂😂
حرفم اینه؛ممکنه اونی که ما میگیم نباشه ولی مطمئنن بهترینش واسمون اتفاق میوفته😍🤗
من خیییلی نتیجه دیدما ولی بخام بگم باید تا صبح تایپ کنم😂
این شما این خاسته هاتون اینم راه رسیدن بهشون😍♥️