2777
2789
عنوان

لباس زنانه

125 بازدید | 10 پست

خانما من نمیدونم چه جور سوت..ینی باید بگیرم که هم خوش فرم نگه داره هم بزرگ نکنه هم تکون نخوره زیاد موقع راه رفتن.تو رو خدا کمکم کنین بخدا خسته شدم انواع شو خریدم کلی هیچ کدوم به درد نمیخورد. مارک بهم نگین لطفا چون ممکنه پیدا نکنم‌مثلا بگین فنر دار و اینا کلا باید چه جوری باشه.هر کی کمکم کرد ده تا صلوات به نیت برآورده شدن حاجتش میخونم

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس بده تا بگیم      

عکس چی 

برو تو آینه خونتون ببین دیگه خودتو وااا😐

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

ساتن ها خیلی خوب و سفت وایمیسن

(هیچوقت فکر نمیکردم روزی تو نی نی سایت راهنمای سوتین بدم) 

اسی صلواااات ختم کن

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
ساتن ها خیلی خوب و سفت وایمیسن (هیچوقت فکر نمیکردم روزی تو نی نی سایت راهنمای سوتین بدم)  اسی ...

پس فکر میکردی راهنمایی چی میدی 

راهنمایی ساخت نیروگاه هسته ای🙄

ولی من بهت مارک میگم

مارک لعیا بگیر یعنی عاااااااااااااالیه

من یه دونه دارم ؛ دارم چهار ساله استفاده میکنم آنقدر خوش فرم و سففففت نگه میداره که نگو

پارچش یه دونه پرز نداده

کشش یه ذرررره شل نشده

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
پس فکر میکردی راهنمایی چی میدی  راهنمایی ساخت نیروگاه هسته ای🙄

پس چی؟ من اینجا اورانیوم غنی میکنم. 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
پس چی؟ من اینجا اورانیوم غنی میکنم. 

میگم آخه 

وگرنه کسی تو سایتی که مخصوص خانم هایی هست که تازه زایمان کردن از این سوال تعجب نمیکنه