2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست

بچه ها من میرم

بعد ک غذا مو گذاشتم میام سر میزنم

جواب میدم

طفلی پسرم از گرسنگی خواب رفت هیچ جوره نمی تونم راضیش کنم ک هنوز براش زوده و واجب نیست

شوهرم بعد اینکه منو از دنیا گرفت ی آدم دیگه شد یکسر نماز و روزه و ذکر و صلوات

لبش یکسر زمرمه دعا داره من کلافه میشم

هی میخونه هی فوت میکنه هی میخونه هی فوت میکنه

میترسه دوباره مرده متحرک نشم

بعضی وقتا سر کار نمیره میگه خواب بد دیدم میمونم خونه پیشت

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
خوشحال شدم که خوب شدی ایشالا بتونی رابطتو با ادمای بیرون بهتر کنی و مردم این سوالارو ازت نپرسن یادم ...

آره پس یادت نره ها

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول مادرشوهر😂😂😂😂

😮😮😮😂😂😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری
اگه نگی از روز اول شهریور شروع میکنم تاپیک میزنم واست 😂😂😂😂😂😎

18شهریور عزیزم

رفتم شام گذاشتم

عدس پلو

فقط چند شهریور بگو یه جا بنویسم 

دختر تو بودی گفتی برات دعا کنم

شوهری نصیبت بشه تو دنیا تک باشه

من دعا کردم برات موقع افطار هم دعا میکنم

اشتباه یکی از بچه ها رو ریپلای کردم هی میگفتم شوهر خوب قسمتت بشه

راستی اینو بدون اونی که قسمتت باشه از اون سر دنیا بهم می‌رسید در هر شرایطی

بدون خدا درو تخته رو باهم جور میکنه

من تو ی استان دیگه تو پارک ب ی نفر متلک انداختم روم نشد بگم چقدر خوشگلی گفتم چه ماشین قشنگی

تا شوهرم رو دیدم با دوستش بود ب دختر دایی م گفتم وای چه قشنگه دختر دایی م زمین و زمان یکی کرد بهش شماره ندم زنگ نزنم بهم گفت یکی از این قشنگ تر و بهتر بهت پیشنهاد میدم ولش کن اینو

من گفتم نه همین فقط

شد شوهرم

اگه اون پسر ترکیه ای واقعا پسر خوبیه بهش بگو دوستی فقط یک ماه 30روز تمام به بعد خواستی منو این آدرس خونم منتظرم ب خانواده ام میگم منتظر باشن

اگه ترو بخواد میاد

من بعد از 30روز آدرس فرستادم برای شوهرم و گوشی رو خاموش کردم فردا شب اومد خواستگاری

شوهرم از من خل تر بود میگفت تا زمانی ک زنم نشدی بهت آبجی میگم من میگفتم نمی خوام دیونه آبجی ت باشم تو این یک ماه دوستی یکسر بحث و دعوا داشتیم

هیچ حرف و حرکت زشت و زننده‌ای بین مون نبود اون ی استان دیگه من ی استان دیگه

با وجود بحث و دعوا ولی بهم اعتماد کردیم ازدواج کردیم

دختر تو بودی گفتی برات دعا کنم شوهری نصیبت بشه تو دنیا تک باشه من دعا کردم برات موقع افطار هم دعا ...

مرسی اجه جون من فعلا قصد ازدواج ندارم فقط ازت خواستم دعام کن کنی که اگه با یکی عروسی کردم متعهد باشه همین مرسی مرسی 💜

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜
دختر تو بودی گفتی برات دعا کنم شوهری نصیبت بشه تو دنیا تک باشه من دعا کردم برات موقع افطار هم دعا ...

اخه اجه جون اون پسر 23 سالشه بعد فکر نمیکنم همچین کاری کنه تازه چند روزه اشناشدیم همین فرق میکنه تو یه کشور بودن بعد من چون زبان ترکی دوس دارم باهاش صحبت میکنم همین فکر نمیکنم اصلا بحثمدن عشق و عاشقی نیس که 😊

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜

ابرو ریزی من زیاده 

معلم درس فیزیکمون مرد بود آقای حاجی زاده نور ب قبرش بباره جوون و پایه آقا نمیدونم سوم یا پیش ی بخشی داشتیم ب اسم قانون ک.     ی.  ر شهف بعد این گفت قانون شهف من هرچی گشتم نبود یهو گفتم آقا قانون شهف نداریم ک    ر شهف منظورتونع😐دیدم گفت شما دیگه تو جزئیات نرو منم اصلا کلم باد داشت مگه میفهمیدم چی شده داشتم مثلا ادا خودشو درمیاوردم میگفتم هرچی تو کتابه باید خونده بشه ک یکی از دوستام زد پس کلم زینب هرجایی خدا خیرت بده وگرنه بی ابرویی بیشتر میشدا😂😂

یکی هم از دانشگاه بگم من ک آبرو برام نموند تو این سالای تحصیل. 

آقا جواب ی سوالی میشد یک و سه حالا استاد پرسیدگفت چند میشه یکی جواب و حساب کنه من بنویسم حالا من بلند آخرم نشسته بودم با عشوه آقا یکوسه یکوسه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کل کلاس رفت هوا

یکی از پسرامون معلوم بود شیطونه و مثبت هیجدس بعد جلو ما نشسته بود گردنشو رفیقم بم نشون داد تابلو کبود بود یهو بلند گفتم وای آرههههه چ کبودشم کرده لامصب😖😖😖برگشتنش همانا و لال شدن من تا دوساعت همانا بعد اون هرجا میرفتم بدجور نگام میکرد خوب ک انصراف داد

این سوتی مادر شوهرمه وجاریم

من عروسی کردم مادر شوهرم همیشه تعریفم میکر دمیگفت تو بهترین عروسمی،خونوادت خوبن،ما ازت راضیم و.....

یکبار با جاریم دعواش شد جاریم گفت میگه تو خونوادت بدن،آدم بدی هستی و.....

مادر شوهرم الان الانه دیگه ازم خجالتی میکشه و دیگه تعریفمو نمیکنه

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
ابرو ریزی من زیاده  معلم درس فیزیکمون مرد بود آقای حاجی زاده نور ب قبرش بباره جوون و پایه آقا ...

وااااای عالی بودن🤣🤣🤣🤣

مخصوصا یکوسه😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞