2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست
من خودم از وقتی خودمو شناختم عاشق یکی شدم خیلی دوسش داشتم حالا پسره زیاد شاخم نبود من دوسش داشتم و د ...

ولی حتی اگه یه روزم بخاد بیاد سمتم قبول نمیکنم به هیچ عنوان تازه شناختمش از این بیشوراس 😕

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜
بچه ها ب نظر تون شوهر های ک هیچ جوره مخ شون زده نمیشه حتی زیبا ترین دختر و نگاه هم نمیکنن از خیانت ...

فقط ایمان بخدامیتونه یه مردوازگناه دورکنه شوهرمن خیلی خشگله همه هم میگن ازخودت خیلی سره چهرش،اماازخدامیترسه،سمت اینچیزانمیره،اجیم یه دوست خیلی خشگل وقرتی داشت به شوهرم پیشنهادداد،شوهرم به من نگفت امادیگه خونه اجیم نمیومد،بعدنگواجیمم میدونسته پیشنهادداده بهش وباهم پایه بودن بقول خودشون بعدچندوقت من ازازخواهرم شنیدم که فلانی یه مدته چشمش دنبال شوهرته اونم تاحالاباج نداده،بعدکه ازشوهرم پرسیدم گفت حرف یه سال قبله نخواستم ذهنتودرگیرکنی،اینم بگم باباش ادم چشم پاکی بودو الانم دادشای مجردشم خیلی باحیاهستن،پس. خانواده هم خیلی مهمن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط ایمان بخدامیتونه یه مردوازگناه دورکنه شوهرمن خیلی خشگله همه هم میگن ازخودت خیلی سره چهرش،اماازخد ...

خدا واست حفظش کنه ❤

فقط ایمان بخدامیتونه یه مردوازگناه دورکنه شوهرمن خیلی خشگله همه هم میگن ازخودت خیلی سره چهرش،اماازخد ...

والا چی بگم شوهر من حتی اجازه نمیده باهاش شوخی کنم

دیشب خواستم برم تو اتاق خواب واسه شوخی در زدم شوهرم گفت کیه گفتم منم منم گفتم مثلا اجه نیستم یکی دیگم

دعوام کرد هیچ جوره دخترا و زنا رو نمی بینه اصلا انگار تو دنیا زن و دختر وجود نداره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
والا چی بگم شوهر من حتی اجازه نمیده باهاش شوخی کنم دیشب خواستم برم تو اتاق خواب واسه شوخی در زدم شو ...

همینطوری خوبه ❤

شوهرم باعث شد برام سؤال بشه

آخه دیگه ب این حد

همیشه میگه خدا یکی زن یکی ترو بمیری قبر و دونفره میکنم کارا رو انجام میدم میام کنارت دراز می‌کشم چون میدونم میمیرم تو بمیری بعدم میزنه زیر گریه دماغ ش کیپ میشه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
شوهرم باعث شد برام سؤال بشه آخه دیگه ب این حد همیشه میگه خدا یکی زن یکی ترو بمیری قبر و دونفره میک ...

دعا کن اگه یه روزی خواستم ازدواج کنم اینطوری شم من طاقت خیانت و این چیزارو ندارم 😕😭

والا چی بگم شوهر من حتی اجازه نمیده باهاش شوخی کنم دیشب خواستم برم تو اتاق خواب واسه شوخی در زدم شو ...

یعنی باخودتم گرم نیست یاخوبیدباهم ازبقیه زناخوشش نمیاد،همه فامیلای من خانما میگن شوهرت خیلی بداخلاقه امااقایون دوسش دارن ،بااینکه واس بقیه خانماگنددماغه اماتوجمع وخلوت همشبه منوباگلم وعشقم صدا میکنه ،

همینطوری خوبه ❤

نه شوهر من بشدت زیباست ک دوستش باهاش قهر کرده گفته بیا مدل بشو

واسه ابرو

واسه مو

واسه لباس

پیر مرد باغبان باغ سبزی ب شوهرم میگه تو پری بودی تو زندگی قبلت

اون پیر مرد خیلی با ایمان و نماز گزار هست اصرار بر حرفش داره ک آره تو تو زندگی قبلت پری بودی فرشته بودی

یکبار ب در خواست بچه ها عکس شو گذاشتم نظر بدن

باور تون میشه بچه های نی نی سایت ازم خواستن هرگز عکس شو نگذارم و محکم بچسبم بهش

مخصوصا که شوهرم اخمو و نمایشگاه اتومبیل داره

ولی بیرون خونه یخ یخ

خونه ک میاد میشه وروجک نجار

شوهرم باعث شد برام سؤال بشه آخه دیگه ب این حد همیشه میگه خدا یکی زن یکی ترو بمیری قبر و دونفره میک ...

اهاخوب اینجوری خوبه خداروشکر،مازناهیچوفت قدرداشته هامونونمیدونیم چیزی که من وتوداریم توهمین نی نی سایتسایت ارزوی خیلیاست،البته انشالله که همه مرداسربه راه بشن

یعنی باخودتم گرم نیست یاخوبیدباهم ازبقیه زناخوشش نمیاد،همه فامیلای من خانما میگن شوهرت خیلی بداخلاقه ...

با منکه خوبه حتی اجازه نمیده کفش پام کنم خودش پام میکنه حتی اگر جلوی چشم مردم باشیم

یادش بره بوس نکرده از سرکار میاد بوس میکنه شوتی میره

نه شوهر من بشدت زیباست ک دوستش باهاش قهر کرده گفته بیا مدل بشو واسه ابرو واسه مو واسه لباس پیر م ...

ایشالا خوش باشی 👌

حتما خودتم خوشگلی 

ایشالا خوش باشی 👌 حتما خودتم خوشگلی 

بسیار زیاد

شوهرم میگه سفارشی ساخته خدا ترو

بعد لب شو گاز میگیره میگه منه بدبخت اگه ترو زودتر ندیده بودم با یکی دیگه ازدواج میکردی چی

مورمور م میشه کابوس میبینم تو مال من هنوز نشدی

با منکه خوبه حتی اجازه نمیده کفش پام کنم خودش پام میکنه حتی اگر جلوی چشم مردم باشیم یادش بره بوس نک ...

خخخ دیگه خیلی هندی نشد کفش پا وازاین چیزااااا؟عکسشواگه مث من نمیترسی کاربریت لوبره بزار،مشتاق شدم ببینمش