2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست
قبر دو طبقه منظورته 

اره اره😂🤦

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون معلمم یه بار شورتش از شلوارش اومده بود بالاتر و رو پیرهنش بود خیلی کشید بود بالا این بنده خدا ن ...

وااای😂😂🤣🤣😂

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞
بگووووو خب 🤪😂

😂😂😂🤣🤣🤣🤣

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

یه سری تو عروسی بودیم همه رفتن نشستن که عروس و دوماد رقص تانگو برن با اهنگ ملایم و از این دودا که زیرپاشون پخش میشه بعد وسطش دختره چرخید که مثلا خم بشه بیوفته رو دست پسره پسره هول شود دستش رو ورداشت دختره چنان عقب عقب رفت و افتاد ‌که لباسش کامل رفت بالا یعنی تا دوساعت نمیتونستیم خودمون رو از خنده جمع و جور کنیم

شوهر خالم بناست بعد ازبالای نردبون افتاده بود پاش شکسته بود بعد خالم تصویری از بیمارستان زنگ زده بود به گوشی بابابزرگم ماهم اونجا بودیم بعد خالم میگفت دکترا گفتن احتمال پارگی کاندوم پاش هست بد بخت از بس گریه میکرد به تاندون میگفت کاندوم  

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
یبار رفتیم عروسی بعد همه فامیل باهم رسیدیم تالار.. ما خانم ها جلو و آقایون پشت ما حرکت میکردن تا برس ...

الهی عزیزم😂😂😂😂😂

من چون دوسدختر سابق شوهرم ترک هس و الانم همچنان بعد یک سال ب شوهرم چشم داره و من پیامش میدم ج نمیده ...

هجمه جا ادم خوب و بد هس ترک و کردش فرق نمیکنه 

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜
یه استیکر اقای روحانی رییس جمهور بود که شلوارش  کشیده بود پایین همه دم و دستگاهشم معلوم بود درس ...

بدترررین اتفاق ممنکنه😂😂😂

اره ولی کلا دلم سیاه شده ببخشید  از بس پررو و موزمار هس

ایشالا مشکلتون حل بشه بعضیا خیلی بی چشم و ان ایشالا اون دختره ادم شه ❤

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜
ما یه بار داشتیم میرفتیم خونه خواهر شوهرم من تو را پام گیر کرد به جدول بدجوری خوردم زمین در حدی که ز ...

دقیقا درکت میکنم 😂😂😂😂😂