2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست

من کلی سوتی دارم....پدرشوهرم فرهنگیه یه بار کلی از همکاران و خونوادشو دعوت کرده خونمون ماهوارمون روشن بود داشتم توکانالا چرخ میزدم یهو دیدم یه کانال به انگلیسی اسمش بیا تو لباسه منم باخنده به همه میگم اسم کانالو چه ضایعس نگو بیت العباسه من دارم بیا تو لباس میخونمش الان اون همکاران منو ب اسم بیاتولباس میشناسن😂😂😂

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
رفتم ی سر ب گوسفند عید قربان مون بندازم از بس که میگه گوسفند شما سهمیه گوسفندان ما رو هم میخوره داش ...

😂😂😂😂😂زرنگ

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظهر دسته چاقو تو دستم شکست .گفتم وای رفتم توشوک.مادر شوهرممم برداشت گفت میخوای بریم براش عذا بگیریم ...

ایول مادرشوهر😂😂😂😂

😂😂😂😂😂زرنگ

دست گوسفند ه درد نکنه زودی خورد

بعدن براش جبران میکنم

زبونش و نمیخورم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
سوتیه من 😂😂😂😂😂😂😂😁 مادر شوهرم بهم چادر رنگی داده بود  خیلی گذشته بود بعد من مسافرت بودم ...

وااای چقدر خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣دمت گرررم 

منم یه بار با عمه ام نشسته بودم داشت گلدوزی یادم میداد اروم و مهربون حرف میزد، یهو خواهرم برداشت یه ...

عزیزم🤣🤣🤣

برای اولین بار جلو شوهرم گوزیدم

داشتم می گفتم اه ای بابا کرونا نمیره اصلا ب جهنم ک میره یا نمیره ک گوزیدم

شوهرم خندید گفت ب گوزت

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
منم یه همسایه ای داشتیم ظهرها میومد خونمون موقع خواب من،یکبار به پسرم گفتم هر وقت اومد بگو مامانم خو ...

یااااا خدااااا😂😂😂😂😂😂

وااای چقدر خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣دمت گرررم 

بازم بگم یافهمیدین خدای سوتی دادنم😂😂😂

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
اول بگم من تورکم...حالا یبار با مامان بزرگم رفتیم دکتر..بدون اینکه ویزیتمون کنه گذاشت رفته مامان بزر ...

😂😂🤣🤣منم حالم خوب شد

یااااا خدااااا😂😂😂😂😂😂

برا همسایمون همیشه میوه میذاشتم اون روز از خجالتی چایی،شیرینی هم براش گذاشتم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم