2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست

منم یه همسایه ای داشتیم ظهرها میومد خونمون موقع خواب من،یکبار به پسرم گفتم هر وقت اومد بگو مامانم خوابه یک ساعت دیگه بیاد

فرداش همسایمون اومد 

پسرم بهش گفت مامانم خوابه،بعد بلند گفت مامان بهش گفتم،من زیر پتو بودم چشام گرم گرفته بود  بلند شدم رفتم دم در گفتم ببخشید داشتم چرت میزدم عیبی نداره بیا تو

پسرم گفت مامان خودت گفتی هر وقت همسایمون اومد بگم خوابی

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
منم جلو پدشوهرم به شوهرم گفتم پدسگ (به شوخی) هیچی دگ‌خودت تصور کن قیافه پدرشو خخخخ

من جلوی برادرشوهرم به پسرش گفتم به شوخی بعد بنده خدا هیچی نگفت ولی من مردم از خجالت 😭😓🤕

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اوقات سرکار بدون اینکه تلفن زنگ بخوره برمیدارم میگم الو بله؟ بعد میفهمم اصلا زنگ نخورده بود خو ...

چرا واقعا اینکارو میکنی  

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
سوتیه من 😂😂😂😂😂😂😂😁 مادر شوهرم بهم چادر رنگی داده بود  خیلی گذشته بود بعد من مسافرت بودم ...

😂😂

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
😂😂😂😂😂 من با شوهرم حرف میزدیم از آیندمون و اینا گفتم بیا فلان کارو کنیم بابا مگه چقدر زنده ایم ...

😂😂😂😂😂بنده خدا

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞

اول بگم من تورکم...حالا یبار با مامان بزرگم رفتیم دکتر..بدون اینکه ویزیتمون کنه گذاشت رفته مامان بزرگم پاشده با منشی دعوا می‌کنه که چرا دکتر اینجا گذاشت توی ما رفت...مریضا همگی خوب شدن انقد خندیده بودن

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

یبار جلو مادر شوهرم گفت عه آیت پدر سگ عین خودتون دروغگوعه🙄 منظورم شوهرم بود

من😡

مادر شوهرم😳

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
🤣🤣🤣🤣🤣وای یبارم اینجوری پیش اومده واسه من ولی برعکسش🤣

چجوری برعکس😂😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
باید بهش میگفتی مامانته 🤪

آره اینجوری جاری بیشتر خوشحال میشه😅

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

اول بگم من تورکم...حالا یبار با مامان بزرگم رفتیم دکتر..بدون اینکه ویزیتمون کنه گذاشت رفته مامان بزر ...

الله اکبر چوخ جولدوم 😂😂😂

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

یه بار خونه بابام اینا داداشم و زنداداشم داشتن شوخی میکردن و میخندیدیم یهو زنداداشم ب داداشم گفت عهه عمته 😂بعد بابام یهو اینجوری شد😐

ب زنداداشم گفت خداوکیلی خواهر من چکار دارید شوخیتونو بکنید😂😂😂😂دیگه هممون پوکیدیم😂