2777
2789
زنیکه اشغال کی بود حالا؟اسم و عکسشو دیدی؟چندسالتونه تو و همسرت

اره شماره وعکسش و دارم یکی از ادمایی که توشهر قبلی زندگی میکردیم اهل اونجا بود.خودم 25شوهرم 31

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره شماره وعکسش و دارم یکی از ادمایی که توشهر قبلی زندگی میکردیم اهل اونجا بود.خودم 25شوهرم 31

تصمیمت چیه

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

آها پس اینو ب اونایی بگو که فرت فرت نمک میریزن میگن حساس نباش 😬😬ما هم شوهرامون رمز گوشیشو نمیدونیم .انلاین هستن مدام تو واتساپ و تل هزار کوفت زهر ماری ولی کاری نمیکنن حوصلشون سر میره 😝😝

مردی ک زنشو دوس داره نه تو فضای مجازی ۲۴ ساعته سیر میکنه و نه اینکه رمز میزاره ک خانمش نفهمه 🙄🙄

الانم باز میان میگن شوهر منم اینجوریه ولی بهش اعتماد دارم ..ولی 😏ب همین خیال باش شک نکن ی جایی زیر آبی میره که این عداها رو در میارن

منظورش شوهر زن ندیده اش

اهان

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
آها پس اینو ب اونایی بگو که فرت فرت نمک میریزن میگن حساس نباش 😬😬ما هم شوهرامون رمز گوشیشو نمیدونیم ...

اره واقعا هیچ وقت مرد جماعت قابل اعتماد نیست 

کاش فاصله هارو رعایت میکردیم تا کسی جرأت نکنه پیشنهاد بده و کار ب اینجا بکشه

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

من میام نی نی سایت میترسم ازدواج کنم چه جامعه گندیه با خون جز زندگی بسازی بعد یه مفت خور گند بزنه به زندگیت😑😑😑

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
آها پس اینو ب اونایی بگو که فرت فرت نمک میریزن میگن حساس نباش 😬😬ما هم شوهرامون رمز گوشیشو نمیدونیم ...

اقا شوهر منم گوشیش رمز داره رمزشم برا اینه اگه ی وقت گوشی گم شد یا دزدیدن عکسامون پخش نشه.🤨😋😁