2777
2789
دفاع نمیکنم ولی دلیل نمیشه فقط به زنه فحش بده هی بگه شوهرم شوهرم ولی زنه فلانه  هر ۲ به ۱ ان ...

ایشون درمورد شوهرشم عصبانیه ولی الان حس میکنه که اون خانم به زندگیش تجاوز کرده... 

فکر نمیکنم اینجا جای فمنیسم بازی باشه...

ایشون درمورد شوهرشم عصبانیه ولی الان حس میکنه که اون خانم به زندگیش تجاوز کرده...  فکر نمیکنم ...

اتفاقا جاش هست

به جای اینکه به زنه که حتی ۱بارم ندیده فحش بده

شوهر خودشو بکشه سینه فحش که از اعتمادشو زندگیش سو استفاده کرده

باید از شوهر خودش عصبانی باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا جاش هست به جای اینکه به زنه که حتی ۱بارم ندیده فحش بده شوهر خودشو بکشه سینه فحش که از اعتما ...

متأسفانه با تعصب برخورد میکنید و این بحث به جایی نمیرسه خانم عزیز... 

نمیدونم چقدر متوجه این مسأله هستید که اسی الان از نظر روحی حالش خوش نیست و جای این حرفا نیست.

رفتار سالم این چیزی هست که میگم 

رفتار سالم یعنی اینکه هر دو طرف رو مقصر ببینی هم همسر این خانم هم اون زن که وارد زندگیش شده. نه اینکه تعصب به خرج بدی.... 

خدا نکنه برای شما هیچ وقت اتفاق بیفته ولی تا خیانت نبینی نمیفهمی دردش چقدره پس این خانم که اومده اینجا یه کم حرف بزنه دلش خالی بشه رو نمیدونم چرا انقدر به جای اینکه دلداری بدید باهاش بحث میکنید... 

ار نظر روانپزشکی برای یک خانم بعد از  از دست دادن فرزند بزرگترین غم خیانت دیدن از همسرشه...

رفتار سالم یعنی اینکه هر دو طرف رو مقصر ببینی هم همسر این خانم هم اون زن که وارد زندگیش شده. نه اینک ...

عزیز من هر ۲ طرف به ۱ اندازه مقصرن

ولی عصبانیت باید بیشتر واسه شوهرش باشه وگرنه توقعی از‌ یه زن غریبه نیست