2777
2789
به خدا هیچ وقت بیشتر از یدونه نخریدیم اونم پسرم میخره من آخر سر هسته اش رو لیس میزنم شوهرم هم پوستاش ...

خوبه توی خونه شما اینجوریه

توی خونه ی ما نه مادرم نه پدرم نه شوهرم نه هیچکی نمیخوره

منم فقش بتونم هفته ایی نصفی بخورم بقیه اش رو مجبورم یخ بذارم بزنه تیکه تیکه اسموتیش کنم 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کیلو ده تومن از ماشینا گرفتم

من بلدم امروز میخوام درست کنم

خدا جونم مواظب بچه م باش بند بند دلم به بند بند وجودش بستست خدا جون هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مراقب باشم بیشتر از جونم 😍😘

🌶

4 عدد انبه/ 2 پیمانه سرکه/یک بوته سیر/یک ق م شکر/یک ق س فلفل قرمز/یک ق م گلپر/یک ق م تخم گشنیز/به‌اندازه لازم نمک و زردچوبه

پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید حالا نمک و زردچوبه را روی انبه‌ها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبه‌ها را برای 24 ساعت بگذارید در آفتاب بماند بعدازاینکه انبه‌ها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید حالا در یک ظرف شیشه‌ای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبه‌ها ادامه بدهید شیشه ترشی را 3 روز درجای خنک قرار دهید و بعد از 3 روز می‌توانید با غذا سرو کنید برای تهیه ترشی انبه بهتر است از انبه های سفت استفاده کنید.

?🍎🍏🍎🍏🍎🍏

https://t.me/joinchat/AAAAAFS4c6BlLQOjFDjkzg

همسرم دلیل من است. 💜🌱

ترشی انبه دستور های مختلفی داره بستکی داره کدوم روش رو بخوای

ملس 

ترشی انبه با رب وروغن زیتون

یا تمر هندی 

یا ساده

من همشو ن رو درست کردن هر دفعه امروز میخوام ترشی  انبه ملس درست کنم😍

خدا جونم مواظب بچه م باش بند بند دلم به بند بند وجودش بستست خدا جون هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مراقب باشم بیشتر از جونم 😍😘

چرا من نمیتونم انبه بخورم مزه بدی داره😷😷

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

دستور ترشی انبه ملسم هم اینه اول انبه پوست میگیری خلال میکنی مثل سیب زمینی بهشون نمک و زعفرون یا زرد چوبه میزنی میزاری چند ساعت بمونه اب میندازه ایشم بعد بریز تو‌ترشی 

خب باید سرکه سفید رو با مقداری  زعفران یا زردچوبه وشکر  که میزانش بستگی به انبه ها داره بزاری روی شعله گاز تا بجوش بیاد وقتی خوب جوش خورد خاموش کنی بزاری خنک شه از انوررانبه ها رو لایه لایه تو شیشه با کشمش و زرد الو تازه یا پره زردالو وفلفل هندی وسیره پر میکنی کوروش سرکه میریزی مدرشو‌ محکم میبندی جا بیفته در ضمن میتونی انبه ها رو به مدت چهار پنج دقیقه بریزی توی محتوای سرکه که روی گازه باهمپمخلوط بشه وجوش بخوره تا زودتر به عمل بیاد

ملس و ساده رو میشه بگی دیشب شستم انبه هارو میترسم دیگه خراب شن

خواهرم شما بنده برگزیده خدایی.خوشبحالت کیلو ده تومن خریدی؟؟؟ماعاشقشیم ولی اینجا من پارسال یکی گرفتم 17تومن شد 

من مُردم بدون اینکه مادرم بفهمه.....
ملس و ساده رو میشه بگی دیشب شستم انبه هارو میترسم دیگه خراب شن

ملس رو گفتم ساده هم اینه که به همون روش پوست میگیری ونگینی یا خلالی میکنی نمک و زردچوبه میزنی بعد بریز تو شیشه با سرکه ونمک قاطی کن و بهش ادویه ترشی شامل سیاه دونه وگشنیز وسیر بزن 

راستی دوپترشی ملسم سیاه دونه باید بریزی

خواهرم شما بنده برگزیده خدایی.خوشبحالت کیلو ده تومن خریدی؟؟؟ماعاشقشیم ولی اینجا من پارسال یکی گرفتم ...

شما کدوم شهری ؟