2777
2789
عنوان

بی بی چک

218 بازدید | 36 پست

خانما من از ۳ روز بعد از عقب انداختن تا الان ک ۸ روزه عقب انداختم بی بی میزارم ولی همش ی هاله بسیار بسیار کمرنگه و پررنگ نمیشه هیچ تغییری هم نمیکنه خیلی کمرنگه خودم ب زور میبینمش ب نظرتون باردار هستم یا نه کلا بی بیا  اشتباه نشون میدن 

ازمایش بده عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم احتمال زیاد مثبته ولی برو یه آزمایش. منم اقدامیم .میشه بگی علایم پریودی داشتی یا نه؟

اره کمر درد و زیر دلم تیر میکشید و درد واژن و بعضی وقتا درد سینه دوروز پیش ی لکه دیدم بعد یه نصف روز قطع شد و پریودم نشدم 

اخه اصلا تغییر نمیکنه مگه هاله نباید بعد گذت یکی دو روز پررنگ تر بشه کم کم 

ن عزیزم منم بی بی ام کمرنگ بودن حتی اگ بگم بی بی اولی زدم بعد 2 روز کلن هالش پاک شد باورت نمیشه😄

اخه چون خیلی نگذشته از تشکیلش تو ادرارت هم زیاد مشخص نیس

انشالله مامان شده باشی ی از بده تا مطمعن شی😍😍😍