بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
منکه میگم بیشترادماگرفتن ردکردن چون هرکسی حالش یجوری بوده ازاول اسفندتاالان بعضیادردقفسه سینه داشتن ...
نمیدونم
ولی میدونم با پنجره باز کردن کسی کرونا نمیگیره
شاید دور از جون سرما خوردی یا حساسیت باشه
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
الان به این فکر کن خفیف گرفتی دیگه نمیگیری البته با رعایت پروتکل های بهداشتی خخخ
پروتکلاشون تولوزالمعده نی نی سایتیا🤣که هیچکس رعایت نمیکنه اقامثلامیری میوه بخری یکی که چ عرض کنم ۲۰نفرمیان بغلت وامیستن ن ماسکی ن چیزی بعدحالااوناهم نیان خودمیوه فروشه با۱۰۰نفرارتباط داشته چ پروتکلی دیشبم ک احیاگرفتن تومسجدفک کن هه اره همه بایه مترفاصله نشستن زنابچه هاشونوبردن تومسجدبایه مترفاصله باشه باورم شد
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چرا قندم کمی بالا بود ولی خیلی کم بود بنظرت آب نخوردن درستش میکنه من خیلی تشنه میشم
اره اگ زیادم اب بخوری اب دورش زیادمیشه بیشترسعی کن مواظب قندخونت باشی عزیزم البته۹۹درصداوناکه اب دورجنین زیاده بچه سالم دنیامیارن پس نگران نباش اون یه درصدم بچه دیابت داره اول ک رفع میشه درضمن اگه خیلیییی زیادباشه اون یه درصداتفاق میفته که نادره
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد