2777
2789

هفته پنجمم دارم از درد میمیرم اینا علایم سقطه؟دکترم جواب نمیده همسرمم نیس با بچه کوچیک نمیتونم بیمارستان برم چی کار کنم شیافم ی بار زدم چیکار کنمممم خیلی حالم بده تنها هم هستم شوهرم شیفته سرم گیج میره

اینکه سرت گیج میره خطرناکه مواظب باش فشارت افت نکنه اگه دیدی خیلی حالت خرابه به کسی زنگ بزن یا اگه امکانش نبود به اورژانس زنگ بزن

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم فقط استراحت کن اصلا بلند نشو یکیو صدا کن بیاد کمکت بیمارستانم بری میگن فقط استراحت و شیا ...

زنگ زدم ب مادرم ولی از درد پریودی بیشتره بند نمیاد نه میتونم بخوابم ب بشینم حالم خیلی بده

ن بابا مگه تا خون لخته ای اومه نمیشه گف سقطه من روز ۶ام بود س تاتیکه بزرگ افتاد حسابی بزرگا ک مشخص ص ...

برای من سه روزپیش لک بود کم کم شد خونریزی الانم لخته همینجوری خون میره حالت تهوع گرفتم از درد زیاد 

برای من سه روزپیش لک بود کم کم شد خونریزی الانم لخته همینجوری خون میره حالت تهوع گرفتم از درد زیاد&n ...

اکهدبیاد همون اولش خون میا مث فواره ن که روزای بهد بیاد حالام تجریگبه ندارم شاید خودش باشه

سردار دلها