بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم نگران بودم که چرا نشستنی خم به جلو هست اون بخاطر اینه که داره کم کم است خون بندیش محکم میشه دخترم بعد چند بار نشستن الان صاف میشینه نگران نباش
هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزيزم بچه منم همينطور بود ، شل .دير گردن گرفت . يازده ماهگي با زور و بعد دو سه هفته تمرين كه بالشت دورش گزاشتم نشست. ولي خودم اول مينشوندمش و فقط ميتونست از حالت نشسته دراز كش بشه ولي نميتونست بشينه .پانزده ماه چهار دست و پا رفت تا كم كم خودش تونست بشينه و هجده ماهگي شروع كرد راه رفتن .نگران نباش فقط باش تمرين كن .
دوست عزیز اصلا نگران نباش منم مثل شما بودم خیلی نگران بچم بودم و هنوز هم هستم همه کارهاشو چند ماه از بقیه دیر تر انجام میده ولی تازگیا باور کردم ک هر بچه ای یه جوریه
اگ استرس و نگرانی داشته باشی نا خواسته به بچه هم وارد میشه ...بسپار به خدا ..من حتی بچمو واسه نشستن و چیزای دیگ برذم ذکتر ولی بهم گفت امان ازین مادرایی که بچه های اولشونه و اینقدر حساسن
عزیزم دختر منم تا آخر ۸ماهگی نمی تونست صاف بشینه خم می شد رو به جلو، دندون هم در نیاورده. دکترش گفت اینکه تا پایان ۸ماهگی دندون نداره و موقع شیر خوردن سرش عرق می کنه نشون دهنده کمبود کلسیم هست. بهش کلسیم داد، گفت این شاید باعث نشه دندون سریع در بیاد، ولی کارهای حرکتیش رو تا دو هفته بعد کامل می کنه. واقعاً هم بعد از ۱۰ رو کلسیم خوردن صاااف می نشست و ظرف دو سه روز مثل فرفره چهاردست و پا رو یاد گرفت. شما هم به دکترش بگو شاید علت خاصی داره.