2777
2789
عنوان

دیر نشستن کودک

23629 بازدید | 47 پست

دخترم ۱۰ ماهش .فقط قلت میزنه.الان هم میشینه ولی کمرش خم به جلو .ولی همش قلت میزنه .خیلی زیاد.کسی تجربه ای داره

دیر گردن گرفت.دیر قلت زد.خیلی هم شله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من که همه چیش کلا دیر اتفاق افتاد.یک سالگی کامل نشست.الانم‌که ۱ سال و دو ماهشه راه میره

خواهرزاده من 1 سال 2 ماهشه هنوز راهم نمیره 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

مهم اینه سلامته هیچ‌ایرادی نداره خداروشکر

چ لزومی داره ک بچه‌باید وقت خودش راه بره بشینه حرف بزنه بچه های من دیر راه رفتن دیر حرف زدن دیر چهار دست پا‌رفتن اما سالم سالمن خداروشکر

نگران هیچی نباش 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

عزیزم منم نگران بودم که چرا نشستنی خم به جلو هست اون بخاطر اینه که داره کم کم است خون بندیش محکم میشه دخترم بعد چند بار نشستن الان صاف میشینه نگران نباش    

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

عزيزم بچه منم همينطور بود ، شل .دير گردن گرفت . يازده ماهگي با زور و بعد دو سه هفته تمرين كه بالشت دورش گزاشتم نشست. ولي خودم اول مينشوندمش و فقط ميتونست از حالت نشسته دراز كش بشه ولي نميتونست بشينه .پانزده ماه چهار دست و پا رفت تا كم كم خودش تونست بشينه و  هجده ماهگي شروع كرد راه رفتن .نگران نباش فقط باش تمرين كن . 

آخه برا پسر من می گفتن دیر شده چرا  راه نمیره...یعنی خون به دلم کردن.الان که میبینن راه میره خف ...

خدا حفظش کنه ..منم میترسم خواهرزادم راه نمیره ولی به خواهرم نمیگیم ناراحت نشه 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
خدا حفظش کنه ..منم میترسم خواهرزادم راه نمیره ولی به خواهرم نمیگیم ناراحت نشه 

اصلا نگرانش نکن.پسر من تازه ۶ ماهگی پا گرفت.راستی فقط بهش بگو یه آزمایش برای ویتامین دی بدنش بده.برا پسر من خیلی کم بود

عزیزم دختر منم تا آخر ۸ماهگی نمی تونست صاف بشینه خم می شد رو به جلو، دندون هم در نیاورده. دکترش گفت اینکه تا پایان ۸ماهگی دندون نداره و موقع شیر خوردن سرش عرق می کنه نشون دهنده کمبود کلسیم هست. بهش کلسیم داد، گفت این شاید باعث نشه دندون سریع در بیاد، ولی کارهای حرکتیش رو تا دو هفته بعد کامل می کنه. واقعاً هم بعد از ۱۰ رو کلسیم خوردن صاااف می نشست و ظرف دو سه روز مثل فرفره چهاردست و پا رو یاد گرفت. شما هم به دکترش بگو شاید علت خاصی داره.

اصلا نگرانش نکن.پسر من تازه ۶ ماهگی پا گرفت.راستی فقط بهش بگو یه آزمایش برای ویتامین دی بدنش بده.برا ...

مرسی عزیزم حتما میگم😍