2777
2789
یکم از اخلاقت بگو تغییری کردی؟لاغر شدی یا چاق؟ویارت  چیه

اخلاقم چی بگم ولله دوس دارم برم بیرون یا بلن شم کاری کنم نمیزارنم استراحت مطلقم لاغرررر شده صورتم خیلیی ویارم شوری  و ترش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم نمیشه این برنامه ۱۷ ساله ها رو قبول نمیکنه😂

میدونم گلی قبول نمیکنه تازه گرفتم پس تو هم مثل من سنت کم بود واسه بارداری منم ۱۸سالم بود بچه اوردم 

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
میدونم گلی قبول نمیکنه تازه گرفتم پس تو هم مثل من سنت کم بود واسه بارداری منم ۱۸سالم بود بچه اوردم&n ...

چی به دنیا اوردی ؟ زایمانت چی بود؟ چطور بود؟ خیلی درد داشت؟ خیلی میترسم

جانم گلم؟ کاری داشتین درخواست دادین؟

جانت سلامت میخام یکم درمورد زایمانت سوال کنم خیلی واسم جالب بود اخه خیلیا میگن طبیعی ترسناکه اما ماشالله شما یه طور تعریف کردین خیلی اسونه میخاین بیام تاپیکتون سوال کنم

جانت سلامت میخام یکم درمورد زایمانت سوال کنم خیلی واسم جالب بود اخه خیلیا میگن طبیعی ترسناکه اما ماش ...

زنده باشی

بله حتما حتما بفرمایید

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
چی به دنیا اوردی ؟ زایمانت چی بود؟ چطور بود؟ خیلی درد داشت؟ خیلی میترسم

دختره عزیزم الان یکسال و چهارماه داره سزارین بودم چون بچه بریچ بود اره دوروز اول دردش زیاده فقط باید دراز بکشی تکون بخوری خیلی دردمیگیره ولی بعد از دروز کم کم دردش اروم‌میشه باور میکنی من انقد که ببخشیدا از یبوست بعد سزارین اذیت شدم از خود زایمان و عمل اذیت تشدم تو سعی کن اگه سزارینی بودی تا زمانی که میتونی غذابخوری چیزای نرم بخور سبزی زیتون روغن زیتون بزار بعد عمل راحت دفع کنی وگرنه مرخص نمیکنن انشالله یه زایمان راحت و بی دردسر داشته باشی کوچولوتم سالم سالم باشه بعد هروقت زایمان کردی یه تاپیک بزن خبرمون کن😍😍😍

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
پروفایلت کیه؟بازیگره یا مدلینگ؟!

نمی‌دونم😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
نمی‌دونم😂

مرسی😂😂😂پس از کجا اوردیش ؟!😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
مرسی😂😂😂پس از کجا اوردیش ؟!😂😂

از گوگل ..زدم عکس دختر خوشگل😂😂😂😬😬

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
از گوگل ..زدم عکس دختر خوشگل😂😂😂😬😬

باشه😂😂😂مرسی😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز