2777
2789
شلوغش نکنین. پاسخگو سوال بقیه هم نیستم. کسی رو هم اسکول نکردم.  حس ششمی ام. ولی ن از اون فانتزی ...

تروخدا منو بگو

کی اونی که میخوام میاد تو زندگیم و ازدواج میکنیم؟ لطفااا

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
شلوغش نکنین. پاسخگو سوال بقیه هم نیستم. کسی رو هم اسکول نکردم.  حس ششمی ام. ولی ن از اون فانتزی ...

😐😐😐

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم عشقم برمیگرده؟

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
امضات😂😂

😂😂😂😘😘😘

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
چطور منم حس میکنم

چندسالته گلی؟اولین روز از اخرین‌پریودت و بگو یه دبرنامه دارم تعیین جنسیت به روش چینی قدیمیه ۷۰درصد درست میگه‌ بگو برات بزنم خواستیم یه از بازار دانلودش کن برنامه نی نی بان   

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
😂😂😂😘😘😘

پروفایلت کیه؟بازیگره یا مدلینگ؟!

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

یه روش هست با گردنبند

سرچ کنی میاره

برای مامانم که سر داداشم حامله بود جواب داد

جنسیتش هر چی که هست انشالله سالم بغلش بگیری

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
چندسالته گلی؟اولین روز از اخرین‌پریودت و بگو یه دبرنامه دارم تعیین جنسیت به روش چینی قدیمیه ۷۰درصد د ...

گلم نمیشه این برنامه ۱۷ ساله ها رو قبول نمیکنه😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز