2777
2789
عنوان

بچه بچه بچه

208 بازدید | 6 پست

یا علی اصغر با دستای کوچکیت گره زندگیمو‌ باز کن عنایتی کن مرا هم مادر کن😔😔😔شب قدره برای همه منتظرا دعا کنین ک دامنشون سبز بشه

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

الهی آمین

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله یک روزی مهمون خونت بشه بعد بیایی تاپیک بزنی بگی پشیمون شدم بچه آوردم،ما هم بهت بخندیم

آمین

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم

ایشالا سال بعد بچه بغلته عزیزم

بادمه پارسال چقد با همسرم پیش قبر شهدا گریه کردیم ولی امسال خدا ی فرشته گذاشت بغلم

امیدت فقط بخدا باشه شبای عزیزیه ب هیچوجه این فرصتو از دست نده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالله بحق پهلوی شکسته بی بی فاطمه زهرا سال دیگه هممون بچه بغل باشیم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم