2777
2789
عنوان

کامنت بزارید سوره قدر بخونم

158 بازدید | 39 پست

هر کس میخواد کامنت بزاره به نیتش از فردا شروع کنم سوره قدر خوندن 

هر کسی لایک کردم خوندم 

التماس دعا 

با دلای پاکتون برای منم دعا کنید 

میگن 40تا مومن از ته دل دعا کنن حاجت روا میشی 

تورو خدا امشب بیایید برا هم از ته قلب دعا کنیم 

منو یادتون نره😭😭😭

خدا میزبان خوبیه،مهموناشو دست خالی از ماه مهمانیش راهی نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامن معصومه م

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دلم خیلی شکسته سردرگمم دعام کنید تا قبل محرم امسال با اونی که شرایطش مد نظرمه ازدواج کنم و خوشبخت شم هرکی دعا کرد لایکم کنه براش صلوات میفرستم

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

برای من لطفاً اسمم مرضیه اس

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))

برا من لطفا به نیت اینکه بعد از ماه رمضان با عشقم عقد ببندم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید