2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 97 پست
نگه مردم مهمن آخه ؟ برای خودت زندگی کن دختر 💙

سعی می کنم

اما نمیشه زخم زبونارو تحمل کرد

یه بار یکی بهم گفت توی کوچولو رو کی میخواد ببره

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
نه بابا دوست پسر من ۱۸۴ ه  درسته پسرا کوتاه شدن ولی پیدا میشه غصه نخور  دوست صمیمیم هم ق ...

خب تو چشمه بده  والا پسرا دارن روز به روز کوتاه تر می شن  منم از پسر کوتاه یا هم قد بدم می یاد 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه درگیری دارم با قد یکی میاد همه چی اش خوب قدش کوتاه  باز یکی میاد قدش بلند اما مثلا کار ...

خودت چندی

قدش متوسط بود با بقیه شرایط خوب قبول کن دیگه 

الان پسر بلند کم شده متاسفانه

البته من خودم پسر کوتاه نمیپسندم

چ امپولی

باید بری دکتر غدد آزمایشاتی ازت میگیره و طبق تشخیص ممکنه واست امپول بنویسه. فکر کنم باید سنت زیر ۱۸باشه

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
174 چندان قد بلند نیست نمیدونم چرا اینطوری فکر میکنی که سخته

چون پسرا دارن روز به روز کوتاه می شن من بین فامیل اصلا مشکل ندارم تو خیابون پسرا کوتاه شدن احساس می کنم باور کن غولم 

چ آمپولی زد ؟؟؟  چند سالگی ؟؟ بگو لطفا

عزیزم من در جریانم 

باید صفحات رشد بسته نشده باشه که اونم دکتر عکس مینویسه از مچ دست معمولا میگیری 

ولی معمولا برا دخترا تا قبل از پریود شدنشون میشه اینکارو کرد 

چون فامیل ما پریود شد دیگه نزد آمپولاشو

بنظرم زیبای قد به بلندی کوتاهی فقط نیس .

بلند میبینی خیلی بد هیکل و بلند میبینی خیلی خوش هیکل و زیبا .کوتاه هم همینطور

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
چندسالش بود وچه امپولی

۱۶سال

اسمشو نمیدونم ولی چنتا از دوستام رفتن دکتر غدد اونم واسش امپکل نوشت. تاثیر داشت

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
وای منم بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم و فکر میکنم خیلی کوتاهم ولی هیشکی قبول نمیکنه که این قد متوسط محس ...

نه عزیزم ناراحتی نداره من خودم هیچ وقت مشکلی با قدم نداشتم و همیشه دوست داشتم 

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))
خب تو چشمه بده  والا پسرا دارن روز به روز کوتاه تر می شن  منم از پسر کوتاه یا هم قد ...

نه اتفاقا خیلی پیشنهاد داره 

شاید وزنت متناسب نیس شما

درسته پسر کم پیدا میشه برات ولی بازم هست اصن نگران نباش