2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 97 پست

خودم 150 یا 152 ام خیلی هم راضی ام از قد و وزنم 

وزنم هم 51

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ۱۷۵ اونروز تو خیابون پسره گفت سال دیگه نارگیل میدی🔪☹🍭

هر کی از ی چی میناله😂🤦🏻‍🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

دنیا دو روزه . خوشحال باش و شاد زندگی کن . گوش نده به زر و نگاه هرچی سبک عقله

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
۱۷۴ ولی همه دوستام از من کوتاه ترن اعتماد به نفس ندارم  احساس می کنم یه درازم که اصلا ظرا ...

نه بابا دوست پسر من ۱۸۴ ه 

درسته پسرا کوتاه شدن ولی پیدا میشه غصه نخور 

دوست صمیمیم هم قد توعه اتفاقا خیلی تو چشمه

۱۷۴ ولی همه دوستام از من کوتاه ترن اعتماد به نفس ندارم  احساس می کنم یه درازم که اصلا ظرا ...

بابا منم 167 ام همش وقتی میرم بیرون می بینم خیلی از آقایون ازم کوتاه ترن خخخ

اصن انگار میانگین قد مذکرها اومده پایین تو جامعه ما خخخخ

خودم 150 یا 152 ام خیلی هم راضی ام از قد و وزنم  وزنم هم 51

وای منم بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم و فکر میکنم خیلی کوتاهم ولی هیشکی قبول نمیکنه که این قد متوسط محسوب میشه طبق میانگین قد خانومای ایران که 155 هست

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نه بابا دوست پسر من ۱۸۴ ه  درسته پسرا کوتاه شدن ولی پیدا میشه غصه نخور  دوست صمیمیم هم ق ...

من یه درگیری دارم با قد

یکی میاد همه چی اش خوب قدش کوتاه 

باز یکی میاد قدش بلند اما مثلا کار درست حسابی نداره ....

داستان داریم با خواستگارا