2777
2789
عنوان

عاشق اسمشم

310 بازدید | 18 پست

بچه ها من هنوز مطمین نیستم باردارم یا نه، عاشق دختر بودم و اسمشم‌ انتخاب کرده بودم .با خودم میگفتم اگه بزنه و پسر شه چه ضربه ای‌میخورم !!!!! 😭😢 حالا چند روزه دعا دعا میکنم اگه باردار باشم پسر باشه !  فقط بخاطر اینکه عاشق اسمی هستم که برای پسرم انتخاب کردم، البته بگم اسمی‌که انتخاب کرده بودم از زمان دبیرستان دوست داشتم ولی نمیدونم‌چرا حواسم به دختر داشتن پرت بود !🥺🥺🌸🌸 شماام‌دعا کنید برام نی نی جانی که قراره اینم ماه توی دلم باشه پسمل باشه ((((( اعتقاد عجیبی ام به کاینات دارم ))))🌺💐🧿💐😇🌺 

عباداتتونم قبول باشه

امشبم هر کسی  از خدا هرچی می‌خواد خدا بدون هیچ ‌معطلی توی سرنوشتش قرار بده با دل خوش و تن سلامت و عاقبت بخیری انشاللع 🥰🥰❤️❤️♥️♥️😇🌺❤️

🧿

چرا ضربه چرا اونایی که بچه مریض دارن ارزوی بچه سالم دارن شما سر این که بچتون دختر یا پسره ناراحتین

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیر ارسلان ، مامان الهی فداش شه 🤪🤪🤪

😍😍ان شالله 9 ماه دیگه امیر ارسلان بیاد بغلت😘

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
چرا ضربه چرا اونایی که بچه مریض دارن ارزوی بچه سالم دارن شما سر این که بچتون دختر یا پسره ناراحتین

مثلا بخوره تو پرم , وگرنه کاملا حق با شماست 

خدا به مادرهایی که بچه مریض دارن صبر بده واقعا 

🧿
امیر ارسلان ، مامان الهی فداش شه 🤪🤪🤪

منم از دوران دبیرستان عاشق این اسم بودم میخواستم پسر دار شدم بزارم امیر ارسلان ولی قسمت شد شوهرم ارسلان باشه

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
منم از دوران دبیرستان عاشق این اسم بودم میخواستم پسر دار شدم بزارم امیر ارسلان ولی قسمت شد شوهرم ارس ...

وای ایول دمت گرم‌🤪❤️❤️❤️♥️♥️🌸🌸💋💋 تو خیلی خوبی 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 عاشقت شدم الهی بگردم 🤪🌺🌺🌺🤪

🧿