2777
2789
عنوان

عجب :/

134 بازدید | 18 پست

اقا من الان افطار کردم گفتم خب برم سیب زمینی سرخ کنم 

یه لحظه پشیمون شدم نی نی سایت باز کردم  دیدم همه میخان سیب زمینی درست کنن ://///😐

تعداد رای : 8
نظرسنجی
😂😂😂✋
6
75%
😐😓
2
25%
او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

😒😒😒 نداره؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

نه خیر من دارم پیتزا بیف درست میکنم😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونه مادر شوهر دعوتم اندازه یه کوه ظرف نشسته در انتظارمه😨😨😨

داری میری لنگ لنگان برو بگو پام پیچ خورده 😓😓😓

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
داری میری لنگ لنگان برو بگو پام پیچ خورده 😓😓😓

لنگ لنگان به کنار ماه اخر بارداریمه بازم پامیشم بشورم الکی یه تعارف میزنه بعد میبینم یه عالمه ظرف چید رو سینک که بشورم

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
من خونه مادر شوهر دعوتم اندازه یه کوه ظرف نشسته در انتظارمه😨😨😨

مینا 

سیما

پانیذ

ای بابا 😂😂😂

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
لنگ لنگان به کنار ماه اخر بارداریمه بازم پامیشم بشورم الکی یه تعارف میزنه بعد میبینم یه عالمه ظرف چی ...

وااا خب بهونت که جوووووره

تااا میتونی از زیر کار در برو

برو دستشویی الکی 

مینا  سیما پانیذ ای بابا 😂😂😂

رمزی حرف زدید؟؟؟😒😒😒😒

وااا خب بهونت که جوووووره تااا میتونی از زیر کار در برو برو دستشویی الکی 

اخه از این طرفم دلم نمیاد عذاب وجدان میگیرم ولی اونم دستش درد نکنه از صبح ظرفاشو نگه میداره من بشورم😁😁😁😁 کم نمیذاره واس

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤