دوستان من دوست پسرم شرایط خیلی خوبی برای مهاجرت داره و خانوادش خیلی پیگیر کارای مهاجرتش هستن خودش هم بدش نمیاد چون اگر بره حقوق یک ماهش اونجا اندازه حقوق یکسال ایران کار کردنشه داییش خارج از ایران زندگی میکنه و اصرار دارن که بره ولی خودش به من میگه این تصمیمیه که باید دوتایی بگیریم من تنهات نمیزارم نمیرم و ... بنظرتون میره؟ اگر نره بعدا منتش رو سر من نمیزاره ؟ ترغیبش کنم که بره و بخاطر من اینده خوبی که اونجا داره رو از دست نده؟؟
برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین
فعلا موقعیت ازدواج نداریم من سنم به ازدواج نمیخوره
چند سال ته
برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین
کلا مردا غیر قابل پیش بینی اند... خوب تو نه بگو برو نه بگو بمون... بگو هر تصمیمی ک بگیری برام قابل احترام.... شاید اگر اصرار ب موندنش کنی بعدا تا تقی به توقی بخوره به روت بیاره