2821
2789
بازم ک میگید منو دعا کنید..یعنی قبلا هم همین بوده ک الان نا امید هستید...ببینید همه چیز دست خودتونه ...

البته همه ما به دعا نیاز داریم....و به معنای ناامیدی نیست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
البته همه ما به دعا نیاز داریم....و به معنای ناامیدی نیست

قطعا که دعا در معنی واقعی برای همه ی ما نیازه..همه ی ما باید دعا کنیم برای هم و خودمون رو از همه دیگ جداندونیم...همه ی ما انسانیم و به هم متصل...امیدوارم تو این شبا به اون چیزایی ک میخواید برسید..این خدا خیلی کریمه 

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرسال ماه رمضون و شب قدر میاد و میگذره فکر میکنید قراره چه اتفاقی بیوفته تا ما خودمون فکرنکنیم و با ...

حرف شما کاملا درسته ولی آدمی با دعا دل خوش وامیدوار میشه☺😊

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
قطعا که دعا در معنی واقعی برای همه ی ما نیازه..همه ی ما باید دعا کنیم برای هم و خودمون رو از همه دیگ ...

سلامت باشید

بله متاسفانه معرفت حقیقی نداریم.از فطری ترین مسئله یعنی خداپرستی و خداجویی غافل موندیم.

قرآن و روایات مکرر سفارش کردند به تفکر...اما بی توجه از کنار کلام معصوم میگذریم و به کمیت توجه داریم نه کیفیت

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

دعا یه جور قوت قلبه برا آدم ودرآخر دعاهاتون همیشه به خدا بگید خداجون من دعامو کردم خواستمو گفتم و

توکل به خودت اگر صلاح هست دعام رو مستجاب کن

خدا همیشه خیر وصلاح بنده هاش رو میخواد💗

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
حرف شما کاملا درسته ولی آدمی با دعا دل خوش وامیدوار میشه☺😊

اره مگه میشه دل خوش نباشیم با این خدایی ک داریم با این خدایی ک کریمه ک انقدر دوسمون داره و هوامونو داره..منتها من میگم اون چیزی ک توی دعا هست توی رفتار و عملمون هم بیاریم..بالاخره قدمی برداریم تا نتیجه بگیریم...من اگ بخوام ازین خدا بگم حدواندازه نداره اما چقدر خوبه هرکس توی خلوت خودش و نوع خودش خدا رو بشناسه و عبادت کنه..حتی اون کافر هم خدا حواسش بهش هست و دوسش داره

سلامت باشید بله متاسفانه معرفت حقیقی نداریم.از فطری ترین مسئله یعنی خداپرستی و خداجویی غافل موندیم. ...

بله..ویادمون نره لازمه خداشناسی اینه ک خودمون رو بشناسیم ..ب خدا قسم این خدا ب ما سخت نگرفته..با این خدا هیچ غمی نیست از بس هوامونو داره..نه اینکه فقط حرفشو بزنم ..من دیدم..و هرکس باید خودش ببینه..من خودم با حرف زدن زیادی مخالفم..

دقیقا منم همین طور😢😢 پارسال انقدر حالم خوب بود عشق زندگیم کنارم بود باهم رفتیم هیت پارسال چقدر دعا ...

ای وااای عزیزم چرا رفته؟چی شده

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
بله..ویادمون نره لازمه خداشناسی اینه ک خودمون رو بشناسیم ..ب خدا قسم این خدا ب ما سخت نگرفته..با این ...

مرسی عزیزم حرفات ادمو اروم میکنه

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم
مرسی عزیزم حرفات ادمو اروم میکنه

خواهش میکنم..من واقعیتو میگم هرکسی ب فطرت خودش برگرده و باخودش خلوت کنه به همه چی پی میبره

ای وااای عزیزم چرا رفته؟چی شده

قرار بود قبل عید بیا خاستگاریم فامیل بودیم اما زد زیر حرفش من موندم حرف مردم .دلی که هیچی نمیفهمه با اینکه میدونه چقدر دارم اذیت میشم اما نیس باید بدم بیاد ازش ولی دلتنگشم😢😢

قرار بود قبل عید بیا خاستگاریم فامیل بودیم اما زد زیر حرفش من موندم حرف مردم .دلی که هیچی نمیفهمه با ...

چقدر ناراحت شدم😢ولی مطمن باش حتما خواست خدا بوده فک کن بعد عقد اینکارو میکرد چقدر سخت تر بود دلتو بسپار به خدا منم قبل از ازدواجم زمانی که 18سالم بود با یه پسری آشنا شدم از یه خانواده مطرح و خوب تو شهرمون کلی دردسر کشید تا باهام دوست بشه 3سال باهام بود ولی یه شب پیام داد که ما نمیتونیم باهم باشیم و زد زیر همه چی.دنیا سرم خراب شد خیلی زجر کشیدم تا 2سال افسرده شدید بودم و الکی حفظ ظاهر میکردم خیلی التماس کردم خدا بهم بدش ولی نداد اما الان حکمتش رو میفهمم خدا بهم نشون داد هم زمان با من با دو نفر دیگه هم دوست بود اعتیاد به مشروب داشت و کلا سیگاری بود اینا رو خدا دز فواصل طولانی نشونم داد و جواب دعاهام همسرمم رو بهم داد که جبران همه نداشته هام شد الان شاکر خدام که اون رفت.

الان شنیدم عروسی کرده و یه بچه دازه ولی نفرینم پشتشه تا ابد 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

[QUOTE=136563404]چقدر ناراحت شدم😢ولی مطمن باش حتما خواست خدا بوده فک کن بعد عقد اینکارو میکرد چقدر سخت تر بود دلتو ب ...[/QUOTEباز خوبه برا تو کسی نمیدونس برا منو همه میدونن 😢 الانم نمیدونم پشتم چیا میگه که نگن چرا باهاش همچین کردی ادم نماز خون مذهبی بود بخاطز همین دیگه چشامو رو همه چی بستم اعتماد کردم😢الانم امیدم به اینکه خدارو دارم زندگی میکنم