2821
2789
منم رسیدم به این حرفت.حس میکنم تا خود خدا نخواد و زمانش نرسه تا خود خدا تصمیم نگیره یکی رو حاجت روا ...

اره درسته منم اینو قبول دارم . ولی یه چیزی بگم ی موقعه هایی باید با خدا معامله کرد مثلا من خودم خطای خودمو میدونم چیه ولی باز میام میگم خدا حاجتمو بده . اول باید پیش خدا از خطام بگم که منو ببخشه بعد خودش درای رحمتو باز میکنه.

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم رسیدم به این حرفت.حس میکنم تا خود خدا نخواد و زمانش نرسه تا خود خدا تصمیم نگیره یکی رو حاجت روا ...

زجه و ناله زدن نمیخواد خدا..خدا جوری عالم حقیقت رو خلق کرده ک میگ هرکاری کنید همون برمیگرده بهتون این در طی زمان معلوم میشه..شما اگ خیر کنید خیر میبینید و برعکس ..با حرف و زبان چیزی درست نمیشه این عمل ماست ک همه چیزو درست میکنه..کافیه با خودمون خلوت کنیم متوجه خواهیم شد...این خدا خیلی کریمه شک نکنید

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...
حکمت داره خدا نیفهمم چی میگی

نمیدونم حق شاید با شما باشه.

ولی حکمت اینه منی که اینقدررر امیدوار بهش بودم اینقدر دوست دار ائمه و امام ها بودم یه حاجت مشروع ام رو نگیرم هرچقدر تلاش کنم نرسم دیگه جونیم رفته خیلی چیزا که برام مهم بودن دیگه نیستن حکمت اینه من ارزو به دل بمونم 

من امشب هم میخونم ولی با دلی شکسته من چند ساله دارم التماسش میکنم.به این باور رسیدم به هر کس که بخواد میده من لیاقت ندارم.برام دعا کن

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
زجه و ناله زدن نمیخواد خدا..خدا جوری عالم حقیقت رو خلق کرده ک میگ هرکاری کنید همون برمیگرده بهتون ای ...

اره دقیقا خراب میکنیم همه چیزو میگم بعدش خدایا درست کن .حداقل بعدش باید قول داد بخدا که خوب باشیم

زجه و ناله زدن نمیخواد خدا..خدا جوری عالم حقیقت رو خلق کرده ک میگ هرکاری کنید همون برمیگرده بهتون ای ...

من به خیلی ها محبت کردم به دسترس خودم به خیلی از نیازمندان کمک کردم و از خدا کمک خواستم ولی زندگیم شده کلاف در هم.من از خدا گله ندارم زور که نیست نمیخواد بهم بده

هرسال ماه رمضون و شب قدر میاد و میگذره فکر میکنید قراره چه اتفاقی بیوفته تا ما خودمون فکرنکنیم و با ...

شما کاربری دیگه ای هم داشتید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نمیدونم حق شاید با شما باشه. ولی حکمت اینه منی که اینقدررر امیدوار بهش بودم اینقدر دوست دار ائمه و ...

ایشا... که هر چی صلاحته میشه و خدا دلتو شاد کنه

من به خیلی ها محبت کردم به دسترس خودم به خیلی از نیازمندان کمک کردم و از خدا کمک خواستم ولی زندگیم ش ...

کمی شده توی خلوتتون فکرکنید؟ خودتون رو چقدر میشناسید؟

شک ندارم خدا بهترینا رو نصیبتون میکنه اگ ب باورش برسید

اره درسته منم اینو قبول دارم . ولی یه چیزی بگم ی موقعه هایی باید با خدا معامله کرد مثلا من خودم خطای ...

من اعتراف کردم استغفار کردم توبه کردم دیگه خودش شاهده

نه..چطور مگه

مجموع فرمایشات شما منو یاد یکی از کاربران انداخت

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اره درسته منم اینو قبول دارم . ولی یه چیزی بگم ی موقعه هایی باید با خدا معامله کرد مثلا من خودم خطای ...

کمی با خودتون خلوت کنید..شک نکنید از حقایق پی میبرید و بهترینا نصیبتون میشه

کمی شده توی خلوتتون فکرکنید؟ خودتون رو چقدر میشناسید؟ شک ندارم خدا بهترینا رو نصیبتون میکنه اگ ب با ...

همه این هایی رو که میگید از چند سال پیش رفتم دیگه میخوام فقط سکوت کنم خستم 

ایشا... که هر چی صلاحته میشه و خدا دلتو شاد کنه

ممنونم ازت منم از ته قلبم ارزو میکنم به زودی زود مادر بشی