2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه آقا و خانوم مسن هم تو فامیل ما ازدواج کردن بچه دار شدن ،مرده خیلی پیره ،کلی هم عروس و داماد داره ...

هععععععععی

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
خدا نی نی الهام حمیدی رو صحیح و سالم تو بغل بذاره ، نی نی اون هنوز به دنیا نیومده نی نی تو هم بیاد ت ...

ای جوووونم.ایشالله

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
ایشالله ایشالله.از خدامه هی زادو ولد کنم اما نمیشه

ایشالله ب زودی خدا ی نی نی سالم و صالح بهت بده

چند مدته بهم نمیگه "دوست دارم" اما امروز #صبح که خواب مونده بودم و دیرتر بیدار شدم،رو در یخچال یادداشت گذاشته بود: ((عشقم سلام روزت خوش مرسی که چشماتو امروزم باز کردی ئقربون پُف اول #صبح صورتت دیشب خیلی قشنگ خوابیده بودی تا #صبح نگاهت کردم نشد بخوابم میدونم الان که اینو خوندی اخمات رفته توهم ولی نگران نباش،نه معده درد دارم نه سردرد،صبحونمم خوردم. میرم سر کار جونه دلم))  یاد حرفای دیشب سارا افتادم که میگفت: ساسان زیاد میگه دوست دارم ولی تو گوشیش smsهای شاخدار میبینم. یکم فکر کردم،میبینم به گفتن نیست به رفتاره...♥️
از کجا میدونی با یه بار حامله شده شاید سالهاست داره تلاش میکنه‌

بابا یکساله ازدواجیده ها

منم ۲۳سالم نزدیک دوسا داره میش ک میخوام نی نی بیارم نمیش ک نمیش

ان شالله به زودی..حالا حالاها وقت داری عزیزم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز