2821
2789

به نظر 

ارامش یعنی با اهل بیت بودن برای خدا و اهل بیت زندگی کردن 

السلام علیک یا صاحب العصر والزمان .رهبر عزیزمون گفت : اسرائیل دولت بدون ملت 😎😎😎😎😎😎😎 ای چسبید 😂😂😎❤❤عاشقتم رهبر عزیزمم .تو عشق و نفس مایی .ان شالله بعد شهادت  سردار ما جوون میدیم تو تنها نمونی .رهبر من اشکات داغونم میکنه 😢😢😢 به حرمت گریه ی تو ،ما برنمیگردیم از راه حقی که تو پرچم دارشی .ارادت ما به شما کورکورانه نیست با مطالعه و علم و اگاهیه .حاج قاسم  گفت :امروز رهبر رو تنها میبینه و خواست که تنهاش نزاریم. به حرمت حضرت پدر (لقبی که دختر سردار به حاجی داده ) مطالعه کنیم و تنها نزاریم مردی که مارو فرزندان خودش میدونه .❤❤❤بیخیال تمام طعنه ها و کنایه ها .سخنرانی های استاد عزیزم ،استاد علی اکبر رائفی پور رو از دست ندین ❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

آرامش یعنی هیچ توقعی از هیچ کسی نداشته باشی تامام

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
اینکه حرص خوردنه😁

ولی بعدا متوجه میشی که دنیای عشق و ارامش بوده.من همین چند شب پیش خواب میدیدم رفتم خونه پدرم ک بخوابیم انقد حالم خوب بود انقد ارامش داشتم ..‌‌..با گریه بیدار شدم

مادرم فوت کرده ۶ ساله

ولی بعدا متوجه میشی که دنیای عشق و ارامش بوده.من همین چند شب پیش خواب میدیدم رفتم خونه پدرم ک بخوابی ...

خدا رحمت کنه مادرت رو

هم نشین خانم فاطمه زهرا باشه

لایک نکنید لطفا❤