2777
عنوان

🥺🥺تاپیک بارداری

226 بازدید | 14 پست

اینقد تاپیک بارداری دیدم دلم گرفت😔😔😔  خدایا دامن ماهارم سبز کن👍🙏🏻🙏🏻💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی آمین.ان شاالله به حق همین روز عزیز خدا به ماها هم نظر کنه😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ممنون از شما🙏🏻

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

الهی به حق این ماه پربرکت هرکی بچه میخواد خدا یدونه سالمشو بهش بده منم تو نمازهاتون دعا کنین ایندفعه سقط نداشته باشم و بچم سالم ب دنیا بیاد

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
منم میبینم افسرده میشم ۳ روزه عقب انداختم بی بی چکم منفی شد،انقدر تو سرکار بغض داشتم،سر درد و بهونه ...

انشاالله🙏🏻🙏🏻🙏🏻💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

[QUOTE=136502602]الهی به حق این ماه پربرکت هرکی بچه میخواد خدا یدونه سالمشو بهش بده منم تو نمازهاتون دعا کنین ایندفعه ...[/QUOTخدارو شکر🙏🏻

انشاالله این ماه هممون نی نی دار بشیم😍☹️

دروغ چرا دلم میگیره میبینم کسی از بچش حرف میزنه دلم میگیره شوهرم میره سمت بچه بقیه و... از بارداریشون حرف میزنن و هزار تا حرف و کار دیگ

حسود نیستما ن بخدا ولی خب ب خدای خودم میگم مگ من چی کم دارم ... بلد نیستم مادری کنم؟ درست تربیت نمیکنم؟ بلاملا سرش میارم؟هی 

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

انشاءالله دامن هممون سبز بشه

ب حق شبای عزیز قدر 

همه ی منتظرارو به مراد دلشون برسون خدا.... 🤲

الهی_آمین💚❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

انشاالله این ماه هممون نی نی دار بشیم😍☹️ دروغ چرا دلم میگیره میبینم کسی از بچش حرف میزنه دلم میگیر ...

🥺