2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

159 بازدید | 23 پست

پسرم همش با موبایل بازی میکنه 

شما ها چه کار میکنید که سرگرم بشن بچه هاتون؟

نگران چشمشم

دوست ندارم انقدر موبایل دستش باشه

جایی میشناسید که بتونم وسایل کاردستی رو  اینترنتی بخرم ؟

مبایل جوریه عادت کنی ترک کردنش سخته 

برا مرگم دعا کنین بارها قرص خوردم بالای پنجاه تا بدنمو دست پامو و...کلن با تیغ زدم ولی چیزیم نشده ولی آبروم رفته پشت خانوادم خودم حرفه ک مشکلم چیه تیغ میزنم کلی فکر کردم با خودکشی ابرو خانوادم می‌ره گفتم خودمو بکشم فردا پشت خانوادم تا آخر حرفه ک عاشق بوده خودکشی کرده مشکل خانوادگی داشته خودکشی کرده همش حرف می‌خوام ب مرگ طبیعی بمیرم از وقتی کرونا اومده ب همه اجسام دست زدم رفتم داخل بیمارستان دست زدم ولی کرونا نگرفتم ازتون می‌خوام برام دعا کنید برا آرامشم سرطان یا کرونا یا تصادف ی جوری بمیرم ک مردم بگن مریض بود پشتم خانوادم حرف نباشه تو رو خدا برا مرگم دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید علاقم نشون بده

باهاش تاکن مثلا روزی دوساعت 

بقیشو فیلم بزار ببینه باز بهتره . انیمیشن مخصوصا

کاردستی باحال هم فیلماشو ببین برو وسایلشو باهم سفارش بدین یا بخرین که شوق و ذوقش بیشتر بشه

باید خودتم دستت نگیری و کلا یه عادت بشه تو خونتون        بچه های من بد جور عادت کردن    ولی بچه های خواهرم نه   حتی تلویزیون هم زیاد نمیبینن  در عوض کتاب و ورزش و نقاشی تا دلت بخواد  بچه اش از صبح راه میرن و بپر بپر تا شب   یه گوشی تو کل خانواده میچرخه  اونم بخاطر امتحانات 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

شما و باباش موبایلاتونو قائم کنید اونم یادش میره موبایل چیه، خواهر من ۲۴ ساعته دستش موبایله بعد میناله که بچه ام همیشه گوشیمو ازم میگیره

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
8 سالشه

خب چونكه عادت كرده به بازي ، يكم ترك دادنش سخته

بايد چيزايي براش فراهم كني كه از بازي جذاب تر باشه 

مثلا بذارش كلاس موسيقي ساز بخر براش 

يا مثلا با كاراي دستي مثل پازل ، رنگ آميزي ماكت و اين چيزا مشغولش كن . براي بازي تايم بذار . نميشه يهويي قطعش كني . مثلا بگو فقط از ساعت ٦-٧ ميشه بازي كني . بعدشم گوشي يا كامپيوترو جمع كن ببر 

پسر من هشت سالشه    پی اس گرفتیم   یکم بازی کرد     گفت هارد میخوام انیمیشن از بیرون براش پر میکردیم  اونم نخواست   گفت تبلت گرفتیم نخواست دوچرخه نخواست  فقط چسبیده به گوشی     باری دانلود میکنه  بازی میکنه همه اصطلاحات گوشی و این چیزا رو فوت آبه  خیلی ناراحتم ولی باباش زیود وو گوشیه خودمم دست کمی ندارم    دخترمم همبنطور 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو