جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 عنوان عکس سونو ان تی 237 بازدید | 38 پست خانوما من ۱۲ هفته و چهار روزمه الان عکس سونومو میزارم میشه بگید دختر یا پسر؟دکتر گف احتمالا دختر اخه نی نی تکون نمیخورد امکان داره اشتباه گفته باشع؟ تعداد رای : 3 نظرسنجی خانومای گل بنظرتون نی نی دختر یا پسر؟ دختر 3 100% پسر 0 0% خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏 1399/02/23 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقولی_مامان عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1701 ماله منم مشخص نشد دکتر گفت شاید پسرباشه بچه محل امام رضام😎..
khanomeh_aghamam عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 2422 سونو ان تی امکان اشتباه هست برا من ک اشتباه نشد . بستگی ب دکترتم داره ولی من دقیقا هست بار تکرار کردم تا تونست کامل برام ان تی رو بگیره .از هم جهت دیگه نی نی رو دید #همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤...
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
25gilda عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 115 من چون خودم دختر دوست دارم میگم مال توام دختره💕♥️❤️💞💖❣️
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 ببخشید دیر شد نتم ضعیفه خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
___parisa___ عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2191 سونوی ان تی برای تعیین جنسیت دقیق نیست عزیزم اکثرا دکترا نمیگن چون صد در صد نیست واسه آنومالی که رفتی دقیق میتونه بگه
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 ماله منم مشخص نشد دکتر گفت شاید پسرباشه به من گف احتمال زیاد دختر ولی بازم این ی احتمال اخه زیاد تکون نمیخورد خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
25gilda عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 115 من فردا باید برم دکترفک کنم واسه منم ان تی بنویسه اخه میرم تو هفته ۱۲
بهانه5 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 9683 احتمال اینکه همون حرف دکتر درست باشه خییلی زیاده. چون ب منم گفت احتمالا پسره وپسرم هستش تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
بهانه5 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 9683 به من گف احتمال زیاد دختر ولی بازم این ی احتمال اخه زیاد تکون نمیخورد عزیزم جنین12 هفته اصلا تکون نداره ک بخواد زیاد کم باشا تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 سونو ان تی امکان اشتباه هست برا من ک اشتباه نشد . بستگی ب دکترتم داره ولی من دقیقا هست بار تکر ... امکان داره پسر باش اشتباه دیده باشع اخه میگن پسر زود معلوم میشه .خواهرم ی جا دیگه رفته ان تی گفته پسر انومالی گفته صددرصد دختره امکانش هس پیر باش خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
بهانه5 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 9683 مگه تکون خوردن ربط داره به جنسیت؟؟ ن بابا هیچ ربطی نداره همه ی بچه ها وهمه ی بارداری ها باهم متفاوتن تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 من چون خودم دختر دوست دارم میگم مال توام دختره💕♥️❤️💞💖❣️ مرسی عزیزم واس من فرقی نمیکنه اما چون واسه خواهرمو اشتباه گفتن میترسم دل ببندم ب دختر بد پسر شه خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏