2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 27 پست

رز گللللدددد خیییلللییی شششیییککک وخاص 

مححححشرهههه

من هنووووز تو دلمه 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶۸۰

گلم امروز شد گرمی ۶۹۲هزارتومان ....که با اجرت وارزش افزوده ۸۵۰درمیاد

من دیروز گوشواره گرفتم ۷گرم...شد ۶تومان 

یعنی گرمی ۸۵۵تومان دراومده

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
وای چه گرون شده

گرمی امروز شد ۶۹۲....با اجرت ۸۵۰ پات درمیاد

مرسی گلم انشاالله خوشبخت بشی و توهم داشته باشی از من بیشتر 🌹🌹🤩😍😘

چه دعاهای قشنگی🤗مرسی عزیزم😚دارم ولی از پس انداز طلا خوشم میاد 😄😄😄😄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
فدات بشم منم خوشم میاد برای امضات دعا کردم خواهش میکنم عزیزکم راستی مادر منم ترک هستند

خدانکنه😚ممنونم عزیزم😚ایشالله حاجت روا بشی❤

عه؟ترک کجا؟😀شما خودت چی؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
مرسی گلم ترک آذربایجان‌ غربی ماکو پدرم کورد مادرم ترک من خودم ترکی حرف میزنم

آفرین🌷ایشالله همیشه سلامت باشید و خدا برای هم حفظتون کنه😚