بانو_میم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 885 عنوان کاشکی میشد زودترزموعدادم بفهمه حاملس یا ن 176 بازدید | 14 پست سرزنشم نکنین میدونم باید تاموعد صبرکنم ولی الان حدود12.13روز از اقدامم گذشته وفقط چندروز ب پریودیم مونده.ولی همون علایمی ک توبارداری وپریودی یکیه ازالان دارم درصورتی ک هیچوقت اینقد زود نمیومد همیشه یکی دوروز قبل پریودی شرو میشد ب درد دل وضعف پاهام شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است. 1399/02/23 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_میم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 885 ایناتلقینه دردو ک دیگه نمیشه تلقین کرددرده دیه😁 شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.
leila_khanom عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1683 منم مث ل شماهستم دیگ طاقت ندارم صبرکنم کمردرد شدید دارم و سینه راستم دردمیکنه طوری ک دستم میخوره بهش اذیت میشم و بزاق دهنم زیادشده و حالت تهوع دارم ولی بااین حال صبرمیکنم تاموعدم انشالله ک باردارباشیم توکل ب خدا ❤Put Your Trust In God❤
__fatemeh عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 429 من موعدم دو روز گذشته هیچ علائمی ندارم جز تپش قلب شدید اینجوری ک نفس کم میارم انگاری ک چندین ساعت دویده باشم
بانو_میم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 885 چون داری بهش فکر میکنی ن والا الان فقه فک میکنم اگ پریودیه گلاب ب روت فقه زودتر بیاد قرارنباشه چن رو قبلش برم پیشواز وهی درد بکشم شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.
lady_3 عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 236 منم روز 24امروز یه جوری تهوع دارمصورتم گرمه پاهام یخفک میکنم کرونا گرفتم 😂
بانو_میم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 885 منم مث ل شماهستم دیگ طاقت ندارم صبرکنم کمردرد شدید دارم و سینه راستم دردمیکنه طوری ک دستم میخوره بهش ... کاش علامتاشون درداشون یکی نبود😕ادم نمیدونه بره دنبال نوار یا بیبی چک😃انشااا.. خدا بهمون سالم وصالح وبی غصشو ببخشه شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.
بانو_میم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 885 من موعدم دو روز گذشته هیچ علائمی ندارم جز تپش قلب شدید اینجوری ک نفس کم میارم انگاری ک چندین ساعت دو ... خدا امواتتو بیامرزه چه صبری توداریاااااا از موعد بگذره ک دیگه با بیبی چک وازمایش ادم خیالش راحت میشه ک هس یانیس شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.
leila_khanom عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1683 کاش علامتاشون درداشون یکی نبود😕 ادم نمیدونه بره دنبال نوار یا بیبی چک😃 انشااا.. خدا بهمون سالم و ... اخه من اصلا قبل پریودیم دردی ندارم فقط روز اول دل دردمیگیرم و تمام.انشالله عزیزم🙏🙏🙏 ❤Put Your Trust In God❤
بانو_میم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 885 منم روز 24 امروز یه جوری تهوع دارم صورتم گرمه پاهام یخ فک میکنم کرونا گرفتم 😂 😂😂😂تو دیگه نهایت امید بارداری هستی بااین تیکه حرف اخرت شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.
lady_3 عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 236 😂😂😂 تو دیگه نهایت امید بارداری هستی بااین تیکه حرف اخرت خخخخخ چیکار کنم آخه 6 روز قبل حالت تهوع ؟ 😂 اگه باردار باشم ک خدا ب دادم برسه بعدش میخاد چی بشه
__fatemeh عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 429 خدا امواتتو بیامرزه چه صبری توداریاااااا از موعد بگذره ک دیگه با بیبی چک وازمایش ادم خیالش را ... اخه پریودم همیشه نامنظمه الانم دل درد شدید دارم ولی هنوز نشدم