2777
2789
عنوان

چرا مردای بچه ننه زن می گیرن ؟

377 بازدید | 24 پست

خب واسه رابطه موقت هم دوست دختر داشته باشید من چه گناهی کردم عین یه اسیر بدبخت افتادم کنج خونه نه اجازه می ده با خانواده ام رابطه داشته باشم خودش از صبح تا شب می ره خونه مادرش من ادم نیستم ؟ واسه چهار تا کلمه حرف و اشتباه گفتن بایو منو عین یه اشغال بریزه دور واقعا بریدم مادزش هم هی زنگ می زنه بیا اینجا بیا اینجا هی برم بشینم ور دل مادرشوهر ببینه ما قهریم کیف کنه بعد تهشم بگه این چشمش به من خورده اینطوری می کنه هاااا 

زندگیت مثه منه دقیقا

شوهرم یه عوضی ب تمام معناست..

با همین خصوصیات ک گفتی

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خدا صبرت بده

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
شوهرخواهرمن بخاطر اینکه خواهرم ده روزبودعمل کرده بود برامامانش جاروبرقی نکشید الا4ماهه شوهرش قهرکرده ...

واا جدی یعنی همیشه میکشید؟

خواهرشوهر ندارهکارا با اینه

جاری چی وضع اونا چجوره

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
نمی تونم روانی شدم 

بچه هم دارین؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
واا جدی یعنی همیشه میکشید؟ خواهرشوهر ندارهکارا با اینه جاری چی وضع اونا چجوره

نه خواهرشوهر داره ونه جاری.همیشه کمکش میکرد.اوندفعه تازه عمل کرده بود.مادرشوهرش خوبه شوهرش بیش ازحد مامانیه